Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » DOĞALGAZ ARTIK GÖLE İLÇESİNİN

DOĞALGAZ ARTIK GÖLE İLÇESİNİN

 Fotoğraf

Millet vekili Orhan Atalay ve Vali Mehmet Emin Bilmez, Göle ilçesinde Doğalgaz temel atma törenine ve Durançam köyü yaylasında çeşme açılışına katıldı.

Doğalgaz temel atma törenine, Vali Bilmez ile birlikte Ardahan Milletvekili  Prf.Dr.Orhan Atalay, Kaymakam Vekili Bedirhan İmamoğlu,  Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Göle ilçesinde çalışmaları başlayan doğalgaz hattının temel atma törenine katılan Vali Bilmez, temel atma törenin ardından Durançam köyü yaylasında yapımı tamamlanan ve Şehit Astsubay Özkan Bingöl’ün adını taşıyan çeşmenin açılışını yaptı. Vali Bilmez, çeşmenin açılışını Şehidimizin anne ve babasıyla beraber gerçekleştirdi.

GÖLE DOĞALGAZ'IN TEMELİ ATILDI.
Günlerdir yağmayan yağmurun yoğunluğu ve bereketi altında Göle Doğalgaz temel atma töreni yapıldı.
Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Jandarma Komutanı Garip Gümüş, Emniyet Müdürü Ayhan, İlçe Emniyet Müdürü MÖzgür Nevruz,Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Gültekin Kar Gaz yetkilileri ve halkın katılımı ile anı bastıran dolu ve yağmur altında Göle Doğalgaz'ının temeli atıldı.
Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, daha önce müjde vererek ''Göle Doğalgaz''ının onaylandığını söylediğinde sadece bir hayal olan düş bu gün yağmurun bereketi ve Rahmeti altında gereğe adımını atmış oldu.
Yağmurdan dolayı protokol heyeti Belediye Başkanlığında Basına ve halka açık olarak bir süre sohbet ederek ülke ve Göle sorunlarına değinerek çözümler için fikir alış verişinde bulundular.
Daha sonra yapılan açıklama da Atalay, ''2017 yılında dökülecek çok alın teri, yapılacak çok iş, yürüyecek çok yolumuz vardı. Şimdi kar altında Üşüyen bu memleketin insanlarını daha rahat ısıtmak Göle yer altı çalışmaları ile noktayı koyuyoruz'' emeği geçen herkese teşekkür eden Atalay, Göle halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Aynı dileklerde bulunan Göle Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu, Başta Doğalgaz ile birlikte Göle İçme suyu, Derelerin ıslahı, Elektriklerin ve Telekom kablolarının yer altına alınması, Atık su ve Yağmur sularının yer altına alınması çalışmaları eş zamanlı olarak yürütülen çalışmaları ile bir şehri şehir yapan zor ve sıkıntılı olan yer altı çalışması bitmiş olacak.Başta Sayın Ardahan Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay'ın çabalarına ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.


21:43, 08.09.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500