Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Çakma Journalistler Zamanı

Çakma Journalistler Zamanı

 Fotoğraf

Çakma gazeteciler, çakma tv'lerle Ardahanlıların yarınlarını çalarken buna seyirci kalan bazı Belediye başkanlarına yazıklar olsun. Ardahan'da yaşayan gazetecilerin suyu mu çıktı? Dışarılarda gazeteci ithal ediyorsunuz. Yoksa onlar iletişim mezunu da biz mi bilmiyoruz.

Eğitimleri ortadayken ' bu ne lahana, bu ne turşu' demezler mi adama? Göç vere vere memlekette hal kalmadı. Buraları terk edip gidenlerin eteklerinde ne zamana kadar böyle tutunacaksınız. Ne zaman hak edene değer vereceksiniz, ne zamana kadar daha prim yapacak sizin nezdinizde bu şarlatanlar, bu şovmenler?

Biliyorum, hiç bir şey bu kadar uzak değil, sizin körelmiş, sinsi zihniyetinize giden yol kadar. Tarih bir gün sizi mutlaka yargılayacak. Bu toprakların doğmamış çocukların hakkını nasıl yedirdiğinizi, ayakları nasıl baş etiğinizi, bozuk buldozerler gibi bir zamanlar yolu nasıl tıkadığınızın hesabını soracaktır. Şimdi den söylüyorum, ayıptır, günahtır. Bu memleketin çoçuğunun vebali ağırdır.

Altında kalkamazsınız. 8 ay karın altında çile çekerken buranın çocuğu, o senin ithal etiğin jurnalist bozuntuları kışın İstanbul'un her akşam bir semtinde yine yoksul reşberin buralarda kan - terle besleyip gönderdiği kaz etleriyle geceler düzenleyen derneklerin şak şakçılğının peşindeler. Onlar ki bu memlekette bir sinek kadar fayda sağlayamazlarken, sen buranın arısına nasıl kıyarsın? Eğer bu memlekette kürsüye çıkıp ta iki kelimeyi bir araya getirecek bir gazeteci bulamıyorsanız, zaten sözün bittiği yerdeyiz demektir. O zaman da memleketin kapısına kilidi vurup topyekün def olup gidelim artık ne işimiz var buralarda. Bu topraklar için boşuna mı şehit düştü dedelerimiz? Kendi atasına bile ihanet edip, baba ocağını satıpta, çekip gidenleri getirtip baş köşeye oturtunuz ya bir kere daha yazıklar olsun size!

Mehmet Avşar


09:48, 10.08.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500