Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Bakan Arslan'nın kardeş acısına tüm Türkiye ortak oldu

Bakan Arslan'nın kardeş acısına tüm Türkiye ortak oldu

 Fotoğraf

 Alınan bilgiye göre, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir İstanbul'da hastanede tedavi gören Hacı Okan Arslan, 52 yaşında hayatını kaybetti.
Okan Arslan'ın cenazesi, bugün Üsküdar Altunizade Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınan  ikindi namazının ardından Kartal Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kardeşinin cenazesi, Başbakan Binali Yıldırım ve bakanların da katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Arslan’ın törende üzgün olduğu gözlenirken, Başbakan Yıldırım da namaz sonrası tabutu omuzlayanlar arasında yer aldı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kardeşi Okan Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Okan Arslan için Marmara İlahiyat Camii’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra bakanlar, aile yakınları ve bürokratlar katıldı. Tören sırasında üzgün olduğu gözlenen Arslan, taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından 52 yaşındaki Arslan’ın cenazesi omuzlarda taşınarak son yolcuğuna uğurlandı. Başbakan Yıldırım da tabutu omuzlayarak bir süre taşıdı. Arslan’ın naaşının Kartal Mezarlığı’na defnedi.


BAKAN ARSLAN'DAN "ÇELENK" RİCASI�

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kardeşinin cenazesi dolayısıyla çelenk göndereceklerden, bunun yerine Kars Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışta bulunmalarını istedi.

Bakan Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşi Okan Arslan'ın vefatı vesilesiyle çelenk göndermek isteyen dostlarının bunun yerine, Kars Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kars Ziraat Bankası TR83 0001 0001 4755 9326 0450 03 no'lu hesabına bağış yapmaları ricasında bulundu. 

Bizde Doğu Güneşi Gazetesi olarak ve Turkuvaz Medya Ardahan İl Temsilcisi olarak Arslan ailesine başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet olsun.


09:58, 21.07.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500