Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÇARŞI MERKEZİNDE SİLAHLI KAVGA

ÇARŞI MERKEZİNDE SİLAHLI KAVGA

 Fotoğraf

ARDAHAN'DA SİLAHLI ÇATIŞMA 4 YARALI
Ardahan'da ana cadde üzerinde alacak verecek yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 4 kişi yaralandı. Bir kişinin durumu kritik olduğu öğrenilirken, bir kişinin ise hayati tehlikesinin olmadığı  öğrenildi. Diğer iki kişi ise hafif yaralı.
Kongre Caddesi üzerinde işletmesi bulunan B.G’nin Kars’ta birlikte çalıştığı iş ortağı tarafından alacak verecek davası nedeniyle vurulduğu öğrenildi.
Olay, Kongre Caddesi üzerinde bulunan bir  Marketin önünde saat 17:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Karslı olduğu öğrenilen bir kişi B. Gökdemir’den alacağını istedi.
Burada yaşanan alacak verecek tartışması kavgaya dönüştü. Silahına sarılan Karslı, Binnet Gökdemir’e ateş açtı. Gökdemir can havliyle bir markete sığındı.
Yaşanan silahlı kavgaya müdahale eden Emniyet güçleri, tarafları yatıştırmak için yoğun bir çaba sarf etti.
Polis ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Silahla yaralanan 4 kişi Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldı.olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
VALİ BİLMEZ, YARALILARI HASTANEDE ZİYARET ETTİ
Vali Mehmet Emin Bilmez, ilimiz Kongre Caddesinde bugün meydana gelen ve alacak verecek meselesinden kaynaklandığı değerlendirilen silahlı çatışma olayı sırasında yaralanan Polis memuru ve vatandaşları hastanede ziyaret etti.


09:14, 04.07.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500