Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » VALİ MEHMET EMİN BİLMEZ GÖREVİNE BAŞLADI

VALİ MEHMET EMİN BİLMEZ GÖREVİNE BAŞLADI

 Fotoğraf

Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Ardahan Valisi olarak atanan Vali Mehmet Emin Bilmez bugün görevine başladı. Makamında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Vali Bilmez, Valilerin hükmetmek değil hizmet etmek için görev yaptıklarını söyledi.
Vali Bilmez bugün öğle saatlerinde  Ardahan'a geldi. Valilik önünde Vali Yardımcıları Muharrerm Coşkun, ARÜ Rektörü Mehmet Biber, Özel İdare Genel Sekreteri Anıl Aksel ve STK temsicileri tarafından karşılanan Vali Mehmet  Emin Bilmez Makamına geçerek gazetecilere açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcığından Ardahan Valiliği görevine atanan Bilmez, Kars'tan karayoluyla geldiği Ardahan'da, valilik önünde resmi törenle karşılandı.
Makamda basına açıklamada bulunan Bilmez, Ardahan'a atanmaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi.
Ardahan halkına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan Binali Yıldırım'a, ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür eden Bilmez, şunları ifade etti.
"Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor ve bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Hayatta olan kahraman gazilerimize, şehitlerimizin ve gazilerimizin çok kıymetli aile bireylerine sağlık ve esenlikler diliyorum."
Bilmez, Türkiye'nin Kafkasya ve Orta Asya'ya açılan kapısı serhat şehri Ardahan'da görev almanın kendisi için onur verici olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
"Bizler, idarenin asıl sahibi olan Ardahan halkının hizmetkarlarıyız. Çocuklarımıza, gençlerimize daha yaşanabilir bir Ardahan bırakmak için her türlü gayreti sarf edeceğiz. Ardahan'da vatandaşlarımızla ve idarede yer alan herkes ile yakın bir iletişim içerisinde olacağız. Kazım Karabekir Paşa'nın deyimi ile ülkemizin bel kemiği konumunda olan bu serhat şehrinde valilik yapmak benim için büyük bir onurdur. Gayemiz, görevimizin sonunda arkamızda hoş bir seda bırakmak olacaktır." dedi.

Vali Mehmet Emin Bilmez Kimdir?

1966 yılında Solhan'da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Elazığ Kaymakam adaylığı, Adana Aladağ Kaymakam vekilliği, Antalya İbradı Kaymakam vekilliği, Rize İkizdere Kaymakamlığı, Elazığ Ağın Kaymakamlığı, Van Muradiye Kaymakamlığı, Konya Sarayönü Kaymakamlığı yapmış olan Mehmet Emin BİLMEZ şu anda İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nde genel müdür vekili olarak görev yapmaktadır.     

13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Valiler Kararnamesi ile Ardahan Valisi olarak atandıMEMET AVŞAR


12:40, 29.06.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500