Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN DA ENGELİLER ENGEL TANIMADI

ARDAHAN DA ENGELİLER ENGEL TANIMADI

 Fotoğraf



Dünya Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Ardahan'da Eğitim Uygulama Okulu ve iş Eğitim Merkezi ile Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde çeşitli programlar düzenlendi.

Programa Ardahan Valisi İbrahimözefe’nin eşi Hacer Özefe, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar ve İl  Milli Eğitim Müdürü Fikret Çerkezoğlunun yanı eğitmen öğretmenler katıldı.

Engelli çocukların kendilerini geliştirerek çalışma ve sosyal hayata kazandırılması amacıyla kurulan eğitim merkezlerinden faydalanan çeşitli yaş gruplarında ki engelli vatandaşlar tarafından dünya engelliler haftası kapsamında çeşitli gösteril ve sunumlar gerçekleştirildi.

Engelli vatandaşların sosyal ve iş hayatına kazandırılması amacıyla kurulan Eğitim Uygulama Okulu ve iş Eğitim Merkezi ile Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde iki ayrı programda engelli vatandaşların hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. Şiir dinletileri, dans gösterileri, oyunlar ve canlı müzik eşliğinde hazırlanan gösteriler, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Programlara, protokolün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

HABER VE GÖRÜNTÜ
MEMET AVŞAR


12:16, 13.05.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500