Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ATSO BAŞKANI ÇETİN DEMİRCİ'NİN DÜZENLEDİĞİ SEMİNER HAYAL KIRIKLIĞI YARATI

ATSO BAŞKANI ÇETİN DEMİRCİ'NİN DÜZENLEDİĞİ SEMİNER HAYAL KIRIKLIĞI YARATI

 Fotoğraf

ATSO Başkanı Çetin Demirci’nin ‘Dostlar beni pazarda görsün’ misali, Ardahanlıların alışık olduğu bir seminerine daha katılım  az oldu.  Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) toplantı salonunda  gerçekleştirilen Dış Ticaret Seminerine  yeterli ilgi gösterilmemesi üzüntü yarattı.

ATSO düzenlenen seminere ihracat alanında toplam 2 kişinin katılması, ilgisizliği gözler önüne serdi.
ATSO Çetin Demircinin  içi boş toplantılarının bir yenisi daha yapıldı. Ardahan ticaret ve Sanayi odasında yapılan toplantıda üyelerden ve işadamlarından  katılım olmazken,  sadece katılımcılar birbirini ağırladılar. Seminere, Ardahan’da Demirci gibi icraattan yoksun KOSGEB Müdürü Ramazan SİVRİ katılılırken, bunun yanı sıra  SERKA İl Koordinatörü  Nurullah Karaca, ATSO Başkanı Çetin Demirci ve oda çalışanları ile Ekonomi Bakanlığında gelen ihraacat alanında uzmanlar katıldı. Ardahan’da pek tanınmayan ihracatçı olduğunu söyleyen iki kişinin dışında katılımının olmaması şaşkınlık yaratı.

‘’ÇETİN DEMİRCİ, TOPLANTILARI BIRAKSIN İCRAAT YAPSIN’’

Dış ticaret semineri adı altında yapılan toplantıda katılımcılar ve ihracatçı olduğunu söyleyen iki kişiden başka kimsenin olmaması dikkatlerden kaçmadı. içi boş salona konuşun  katılımcılar morallerinin bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.  Öte yandan seminere katılmayan Ardahanlı işadamlarına sorduğumuzda ise Çetin Demirci, ‘ içi boş  toplantıları bıraksın  icraat yapsın’ diye yanıtlar aldık. Çetin demircinin içi boş toplantılara tepki  gösteren  Ardahanlı esnaf ve işadamları Demircinin,  düzenlemiş olduğu dış ticaret bilgilendirme seminerine katılmamalarına alışık olan Demirci’nin de bir hayli moralinin bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Ardahan'ın en büyük şansızlıklardan biri Ardahan ticaret odası gibi önemli bir kurumun başındaki kişinin  Çetin Demirci olması, bir diğeri ise KOSGEB gibi kobiler için önemli olan bir kuruluşunda başında olan Müdür Ramazan Sivri olması, son yıların adeta istenmeyen ve sık sık eleştirilen bu iki isim bütün tepkilere rağmen hala görevlerinin başında olmaları Ardahan halkı tarafında çeşitli eleştirilere yol açıyor.
Ardahan’ın kaybedecek zamanın olmadığını  dile getiren iş adamları bir an evvel Çetin Demircinin istifa ederek yerine daha donanımlı ve daha vizyonlu  bir başkanın seçilmesini arzu ettiklerini dile getiriyorlar.

ATSO başkanı Çetin Demirci ise halkın taleplerini ve işadamlarının taleplerini göz ardı ederek İçi boş toplantılarla gününü gün etmekten geri durmuyor. Ardahanlılar iki kapısı olan, hayvancılık alanından lider konumunda olan  ve konumu bakımında ticaret yolları  üstünde olmasına rağmen ihracatın 2 kişi ile sınırlı kalmasının sorumlusu olarak ticaret odasının başkanı Çetin Demirci’yi gösteriyorlar.. Seçildiği  günden beri Ardahan'a hiçbir faydası dokunmayan Çetin Demirci, gelen eleştirilere ve ‘ Demirci  istifa seslerine’ sürekli sessiz kalması merak konusu oldu.
Ardahan’da girişimci ve işadamları Çetin Demircinin bütün bu haklı eleştirilere ne zaman cevap vereceği merakla bekleniyor
Bunca tepkilere rağmen istifaya yanaşmayan Çetin Demirci ise hata üstüne hata yapmaya devam ederek içi boş toplantılarla Ardahan’ın geleceğini riske atmaya devam ediyor.
HABER; MEHMET AVŞAR


12:15, 11.05.2017

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500