Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÖZER, YENİDEN SEÇİLDİ

ÖZER, YENİDEN SEÇİLDİ

 Fotoğraf

Ardahan Dursun Akçam Kültür Salonunda gerçekleşen olağanüstü Genel Kurul’da delegeler tam katılım sağlarken, oluşturulan Divan Başkanlığına, Iğdır Esnaf ve Sanatkatlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Artantaş, Katip Yardımcılığına ise Zeki Yıldırım ve Güntay Hışır seçildi.
Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı (AESOBB) olağanüstü seçimine mevcut Başkan Yılmaz Özer, Iğdır Esnaf ve Sanatkatlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Artantaş, Göle Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Kaya, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Espender Yılan katıldı.
Divan Başkanı Artantaş, Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla birlikte yönetim ve denetim kurulu raporlarını okuyarak oylamaya sundu. Yapılan oylama sonucunda yönetim ve denetim kurulu raporları onaylandı.
Divan Başkanlığını yapan Iğdır Esnaf ve Sanatkatlar Odaları Birliği Başkanı Selahattin Artantaş, daha sonra adaylara söz hakkı verdikten sonra iki liste halinde oylamaya geçildi.  Oylarının tamamının kullanılması nedeniyle İlçe Seçim Kurulu saat 17:00’ı beklemeden sandıkların açılmasına karar verdi.
GÖLE ESOB SEÇİMİN SONUCUNU BELİRLEDİ
İki liste halinde gerçekleşen seçime Yılmaz Özer ve Kemal Altun aday oldu. Adaylardan Yılmaz Özer 14 oy alırken, diğer aday Kemal Altun 13 oyda kaldı. 2 oyda geçersiz sayıldı. 14 oy alan mevcut Başkan Yılmaz Özer güven tazeleyerek yeniden Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığına seçildi.
Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığını kazanan Yılmaz Özer’in yönetimi şu isimlerden oluştu.
Yılmaz Özer, Yılmaz Kaya, Tuncer Tekin,  Aykan Çelik ve Nurettin Çimen
Öte yandan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığını kaybeden Kemal Altun yönetimindeki liste ise şu isimlerden oluşuyordu.
Kemal Altun, Espender Yılan, Bora Tekgül, Aydın Özer ve Yüksel Özcan
ÖZER’DEN AÇIK TEŞEKKÜR
Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı (AESOBB) olağanüstü Genel Kurul seçiminde yeniden başkan seçilen Yılmaz Özer, kendisine oy veren ve vermeyen tüm delegelere teşekkür etti.
Ardahan esnafının kalkınması için mücadelelerinin süreceğine vurgu yapan Özer: “Kaldığımız yerden çalışmalara devam edeceğiz. Delegemiz bize güvendi ve ikinci kez başkanlığa layık gördüler. Bizde bu güveni boşa çıkarmayarak üzerimizdeki yük ve sorumluluk bilinciyle hareket ederek Ardahan esnafının ufkunu ve hakkını koruyacağız. Seçimin başta İlimiz esnaflarına olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.


09:30, 17.02.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500