Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Belki Gelir!

Belki Gelir!

 Fotoğraf

Önce dediler ki gitme
Büyük Ardahan gelecek!
Bekledik
Bir türlü gelmedi. Sonra AB yüzde 60 hibe veriyor dediler. Gitme. Tamam dedik. Kalıyoruz. Hibeyi veren kurumun Kapısından içeri girmeye ferman lazım.
Ha bak Sn. Cumhurbaşkanımızla çok daha rahat görüşürsünüz. Ama TKDK Koordinatörüyle görüşebilmeniz için güvenlik duvarını aşmanız lazım. Bu da o kadar kolay değil. Kapı şifreli.
Sonra da dediler ki "gitme 30 bin hibe, 50 binde Sıfır faizli kredi vereceğiz memlekette genç kalmadı "ne olur gitme dediler.
Tamam dedik yine vermediler.
Sonra Kosgeb çıktı sahneye " sizi kurtarmaya ben geldim. Ümitsizliğe kapılmayın. 50 bin Sıfır faizli kredi vereceğim. " dağ, taş Kosgeb e akın etti. Görevliler sabahlara kadar mesai yaptı. Baş vuran binlerce Esnafın içinde 13 kişiye çıktı. Bu 13 kişiden bazılarında kara listede isimleri var. muhtemelen onlara da bankalar vermeyecek.
En sonunda cazibe çıktı yolla. " sakın bir yere gitmeyin ben geliyorum. Eee alıştık biz başımıza konulan yastıklarda uyumayı. Birde cazibeyi bekleyelim belki gelir.
MEMET AVŞAR


11:22, 13.02.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500