Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Aç Kalan Kurt Köylülere Saldırdı; iki yaralı

Aç Kalan Kurt Köylülere Saldırdı; iki yaralı

 Fotoğraf

Ardahan'ın merkez köylerinden Büyük Sütlüce Köyü sakinlerinin son günlerde ağır kış koşularından dolayı aç kalan Yabani hayvanlarından dolayı başı dertte.
Aç kalan kurtlar Köye dadandı. Insanlar kurtların saldırısına maruz kaldı.
Dün sabah saat 7, 8 sıralarında hayvanlarını yemlemek için otlağa giden Şemsettin Işık önüne çıkan bir kurdun saldırısına uğradı. Alınan bilgilere göre, Olay yerine yakın bir yerde olan oğlu İsmail Işık hızlıca koşarak kurdun çenesini tutu. Daha sonrada Komşuların müdahalesiyle kurt etkisiz hale getirildi. Kurt, Olay yerinde öldürülürken , baba İsmail ışık ve oğlu İsmail Işık olayda yaralı halde kurtuldular.
Ardahan devlet hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavilerinin ardından kuduz aşıları yaptırılarak evlerine gönderildiler.
Ardahan Gıda Tarım ve Hayvancılık Il Müdürü Mustafa Tanıdan aldığımız bilgide ise Il Müdürlüğünde Görevli hayvan sağlığı biriminin Hayvanın kafasını tahlil için Endüstüye gönderdiklerini ifade etti.
Haber; Mehmet Doğu Avşar


08:05, 23.01.2017


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500