Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MİLLETVEKİLİ ATALAY'IN DA YARDIMIYLA GÖLE İLÇESİ SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

MİLLETVEKİLİ ATALAY'IN DA YARDIMIYLA GÖLE İLÇESİ SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

 Fotoğraf

Göle ilçemizin önemli ihtiyacı olan ve Ardahan Milletvekili Prof. Dr Orhan Atalay ile Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu'nun önemsediği Atık Su Arıtma Tesisi ile Yağmur Sularının Yer Altına Alınması Projesinin ihalesi yapıldı ve ilk baharla birlikte yapımına başlanacak.

Ardahan Milletvekili Prof. Dr Orhan Atalay yaptığı açıklamada ''Göle İlçemizin Atık Su Arıtma Tesisi ile Yağmur Sularının Yer Altına Alınması Projesinin ihalesi yapıldı.Böylece İlçemizin alt yapısıyla ilgili önemli bir eksiklik daha giderilmiş olacaktır.'' diyerek Gölemize Hayırlı Olsun dileklerine bundu.

Başkan Akın İsmailoğlu; yeniden yapılanan şehrimizin iki eksiği olan Göle İlçemizin Atık Su Arıtma Tesisi ile Yağmur Sularının Yer Altına Alınması böylece İlçemizin alt yapısıyla ilgili önemli bir eksiklik daha giderilmiş olacaktır diyerek başta Ardahan Milletvekilimiz Prof. Dr Orhan Atalay hocamıza ve emeği geçen herkese şahsım Gölemiz adına teşekkür ediyorum dedi.
Edindiğimiz bilgilere göre ihaleyi alarak yapımını üstlen firmanın Göle Hayvan Pazarını yapan Göleli iş adamı, Vural Öztürk'ün oğlu Çağrı Öztürk'ün yüklenici firma olarak üstlenmesi bölge insanın önemini ortaya koması anlamında bir güzellik ve memnuniyet vermektedir. ŞANLIBEY ALABEY


08:42, 23.11.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500