Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Tekbir- Sen'den Posof kaymakamı Alibeyoğlu na tepki Mesajı

Tekbir- Sen'den Posof kaymakamı Alibeyoğlu na tepki Mesajı

 Fotoğraf

Posof Kaymakamı Alibeyoğlu'nun Posof İlçesinde Müftülük personeliyle kahvaltı toplantısında yaptığı konuşmada, "Ütüsüz pantolon giymenin din ile imanla ne ilgisi var?" demesi ve  kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, imamlara "Köyde öğretmen grand tuvalet gezerken sen niye paçoz geziyorsun?" şeklinde  sözlerine karşılık, Tekbir- Sen Genel Başkanı Nejdet KAYA tarafında tepkiyle karşılandı.

Kaya  mesajında şunları söyledi: Posof kaymakamı sayın Ufuk özen Alibeyoğlu Posof da müftülük personeli ile yaptığı kahvaltı da yapmış olduğu konuşma da diyanet camiasını ve özellikle imam hatip leri pacoz olarak tanımlaması ayrıca camiler de ki toplanan paraların sanki imamların kendi isteğiyle topladığı ve hiç bir imam ve diyanet camiasının yardım yapmadığını söylemişdir bu konuşma si ulusal basında yer almıştır
Sayın kaymakam in imamları tanımadığını anlıyoruz toplum da en saygın kurum olan diyaneti de tanımadığı açıkca ortadadır 15 temmuz hain darbe girişimin de en büyük fedakarlığı imamlarin yaptığını bazı arkadaşlarımızın taraklandigini biliyor uz hiç bir görevli arkadaş imiz isteyerek para toplamıyor köy lerde zor şartlarda görev yapan arkadaşlarımızın  ne zorluklarla görev yaptığını . sayın kaymakamımız giderse görür , Camiler in yakıtını din görevlilerimizin  nasıl karşıladığını sayın kaymakamımıza hatırlatırız.
  Giyim konusunda paçoz kelimesi de hiç yakışmadı  çünkü arkadaşlar imiz düzenli giyindiginden de haberi yok.
   Sayın kaymakamımız bu konuşmasın dan dolayı pişman olduğunun açıklamasını bekliyoruz. Bütün görevli arkadaşlarımız in zor şartlarda görev yaptığı ni da sayın kaymakamımıza hatırlatıyoruz.

Tekbirsen yönetim kurulu adına Genel Başkan
                Necdet Kaya 


09:46, 18.11.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500