Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BU KIŞ ARDAHAN’NIN KAZ TÜYÜ MONTLARI, HEM SİZİ HEM İÇİNİZİ ISITACAK

BU KIŞ ARDAHAN’NIN KAZ TÜYÜ MONTLARI, HEM SİZİ HEM İÇİNİZİ ISITACAK

 Fotoğraf

Türkiye’nin ünlü firmaları Ardahan ve Kars’da topladıkları kaz tüyünü tekstil sanayisinde kullanarak, kışlık mont üretiminde kullanıyorlar.

Bu firmalardan biri olan,KAYRA Tekstil, kış sezonu ürünleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Ölçülü giyimi modern çizgilerle buluşturan firma, kaz tüyü montlarıyla da kışa damga vuracak.

Her kış sezonunda olduğu gibi bu sezonda da iddialı tasarımlarıyla adından söz ettiren KAYRA Tekstil, kaz tüyü montlarıyla kış mevsiminin yaz tadında geçmesini sağlayacak. Isınma sorununu ortadan kaldırarak kaliteli, sağlıklı bir ısınma ortamı sağlayan kaz tüyü montlarını, canlı yolum yapılmadığı ve kazlara zarar verilmediği için gönül rahatlığı ile giyebileceksiniz.

'Hayvanlar canlı canlı yolunmuyor'

Kadın giyim modasının iddialı isimlerinden olan Kayra Tekstil, kış aylarının gelmesiyle, sezona özel hazırladığı tasarımlarıyla sıcacık bir kış geçirilmesine yardımcı oluyor. Kış sezonu için tasarlanan birbirinden özel ve iddialı parçalar ile güzel bir mevsim geçirilmesini sağlayan firma, canlı canlı yolumun da önüne geçiyor. Kaz tüyü montları tüketicinin ilgisine sunarken, kullanılan yönteme dikkat çeken KAYRA Genel Koordinatörü Furkan Ortakaya, kaz tüylerinin canlı yolum yapılmadan elde edildiğini dile getirdi. Ortakaya sözlerine şöyle devam etti: “Hayvanların tüyleri kesinlikle canlı canlı yolunmuyor. Gıda amaçlı kesilen kazların tüyleri, yolunduktan sonra uygun hale getiriliyor. Müşterilerimizin içi rahat olsun. ”


Türkiye’nin yanı sıra 30’a yakın ülkede, yaklaşık 300 ayrı noktada satışa sunuluyor.


08:09, 20.10.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500