Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BÖYLE NEREYE ARDAHAN?

BÖYLE NEREYE ARDAHAN?

 Fotoğraf

ÜNLÜ İŞ ADAMININ KAPISINDA Kİ, ÇÖP REZALETİ
Ardahanlı ünlü iş adamı Cahit Çomağın yazıhanesinin önünde biriktirilen çöp yığını başta Cahit Çomak olmak üzere  Ardahanlıların da tepkisine neden oldu.
Ardahanlı canlı hayvan taciri ve besici cahit Çomağın meydan caddesinde yer alan bürosunun kapısına Ardahan belediyesi tarafında konulan çöp konteyneri ağzına kadar dolup taşarak ünlü iş adamının iş yerinin kapısını adeta  esir aldı.
Gazetemiz aracılığıyla bu durumdan rahatsızlığını dile getiren çomak, ''büromun kapısına çöp konteyneri koymuşlar dört bir yanımızı çöp sarmış. çöpten ve kokusundan büromdan oturamıyorum. Ömrü hayatımda böyle bir rezalet görmedim'' diyerek tepkisini dile getirdi.Her yıl Ardahan'dan, Ankara'ya kamyon kamyon canlı hayvan ticareti yaparak Ardahan ekonomisini canlandıran Çomak, Ardahanlılar tarafında çok sevilen ve saygınlığıyla ön planda olan bir şahsiyet. Bu nedenle Ardahan halkında da tepkiler yağdı.


11:09, 04.10.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500