Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » TEKBİR-SEN FETÖ'NÜN İMAMI SÖZÜNDEN RAHATSIZ

TEKBİR-SEN FETÖ'NÜN İMAMI SÖZÜNDEN RAHATSIZ

 Fotoğraf

  TEKBİR-SEN TERÖRİSTLERİN İMAMI SÖZÜNDEN RAHATSIZ

      Sevgili Peygamber Efendimizin varisleri olan biz Diyanet Personelleri ,  Fethullahçı Terör Örgütlerinin Kullandığı İmam kelimesinden rahatsız olmaktayız. Çünkü İmam demek, Yüce Dinimiz İslamı tebliğ eden, insanlara dinimizi en güzel şekilde öğreten, lider ve önder kişi demektir.

      Fetö mensuplarının illegal yapılanmasında dikkat çeken bir şey biz din görevlilerini derinden yaralamıştır. Kainat imamı, bölge imamı, il imamı, yurt imamı, yargı imamı vb. Tekbir-Sen olarak Peygamberimizin varisleri manasına da gelen imam kelimesinin hainlerin isimleri ile anılmasından rahatsız olduğumuzun kamuoyunca bilinmesini istemekteyiz.

     Peygamberimiz zamanında ki münafıkların bir benzeri günümüzde de yaşanmaktadır. Kendisini din adamı olarak tanıtan, İslam ile uzaktan yakından alakası olmayan dış güçlerin ,  cia ve MOSSAD ajanı ve maşası olan bu hainin kurduğu bu terör örgütünün İmam lafzını kullanmalarından çok rahatsız olduk. Biz din görevlileri olarak hiçbir zaman ismimizin hain örgütlerce kullanılmasını istemiyoruz,

     Diyanet personelleri olarak hiçbir zaman kanunsuz bir işte olmadık, hiçbir zaman cemaatlerimizden amirlerimizin bilgisi haricinde yardım toplamadık ve himmet adı altında paralar istemedik.  Peygamber Efendimize kurban keseceğiz diye de kurban paraları toplamadık. Irgat zamanı kapı kapı dolaşarak, sıcağın alnında nafakasını temin etmek için tarlasında, bağında bahçesinde bulunan insanlarımızın hasatına ortak olmadık. Kur’an Kurslarına yardım topluyoruz diyerek kendi terör yuvalarına yardım toplayanlarla birlik olmadık. Bu terör örgütüyle bağlantısı olanları da kurumumuzda görmek istemedik. Diyanet İşleri Başkanlığımızın Bu hainlere karşı başlattığı temizleme operasyonunu destekledik ve desteklemeye devam ediyoruz.

      Başta Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, hükümetimizin de cesurca başlattığı temizlik operasyonlarını desteklemekteyiz. Bu hain alçak yapıya mensup olanların ve diğer hain terör örgütlerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını can-u gönülden destekliyoruz.

      Tekbir- Sen olarak Fetöcülerin sıkça kullandığı imam lafzından rahatsızlığımızı, bu lafzın hain örgütlerce kullanılmamasını arzu etmekteyiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.



Tekbir-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu adına

Necdet KAYA / Genel Başkan


11:34, 04.09.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500