Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ‘ARDAHAN KÜÇÜK HOLLANDA OLACAK’ PROJESİ VEKİL ATALAYIN DESTEĞİYLE HAYATA GEÇİYOR

‘ARDAHAN KÜÇÜK HOLLANDA OLACAK’ PROJESİ VEKİL ATALAYIN DESTEĞİYLE HAYATA GEÇİYOR

 Fotoğraf

Gazetemizin sahibi Mehmet AVŞAR’ın yılardır sürekli gündemi meşgul eden projesi hayata geçiyor.

Avşar’ın ‘’ARDAHAN KÜÇÜK HOLLANDA OLACAK’’ Projesi AK Parti Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay’ın da desteğiyel pilot ilçe seçilen Göle’de yağmur, çamur demeden çalışmalara hız verildi.

Göle'de Şanlı ALABAY'ın aktardığı bilgiye göre;
GÖLE'DE ARAZİ TAPLULAŞTIRMA ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
Göle'de;Tarımsal verimliliğin artırılması ve sürdürülebilir tarım için yürütülen parçalı arazilerin toplulaştırma çalışmaları Göle Kaymakamı Zafer Oktay öncülüğünde İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerin denetiminde Yüklenici firma tarafından ön çalışma olarak başlanmış oldu.
Belirlenen köylerde günlerdir yağan yağmurlara rağmen çalışmaların sürdüğü ve arazi yollarında araçları batsa da çalışmalar devem ederek köylülere de bilgi veriliyor.
Bir süre önce Bakanlar Kurulu tarafından Adana, Ardahan ve Manisa'nın bazı köy ve mahallelerinde arazi toplulaştırmasına karar verilmiş Bakanlar Kurulunun arazi toplulaştırmasına ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti ve Göle'nin de 11 köy arazisinin tapulanmasının da yer aldığı kanun sonrası Arazi Toplulaştırma çalışması başlatılmış oldu.
Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay'ın ve Başkan Akın İsmailoğlu'nun bu konuda yoğun bir çabası olduğu ve gelinen noktada bir proje daha Göle'ye kazandırılmış olacak.


10:56, 09.06.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500