Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » “Toprak New Holland Plaza” Ardahan’da hizmete açıldı

“Toprak New Holland Plaza” Ardahan’da hizmete açıldı

 Fotoğraf

2012 yılından bu yana New Holland bayiliğini yürüten Toprak Petrol, çiftçilere modern bir tesiste, uzman bir ekiple üstün kalitede hizmet sunmak üzere hayata geçirdiği Toprak Petrol New Holland Plaza’yı gerçekleştirdiği bir törenle açtı.

TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta’nın da katıldığı törene, Türk Traktör satıştan sorumlu  Genel Müdür Yardımcısı  ve TürkTraktör üst düzey yöneticileri katıldı.

Ardahanda tarım ve hayvancılık alanında ticaretin büyük bir kısmını ellinde bulunduran toprak petrol ve New Holland bayisi Kars yolu üzerinde toprak petrol karşısındaki plaza açılşı yaptı.

Açılış konuşması yapan toprak petrol sahibi Orhan Gazi Toprak başta misafirler olmak üzere,  köylerden, kentten ve ilçelerden gelen herkese teşekkür etti. Konuşmasının  ardında Türk traktör gelen müdürü bir konuşma yaptı, genel müdür Marko Votta yaptığı konuşmada şunları söyledi, ‘’ bu tesisler aslında gelişmenin  gerçek kanıtıdır. Bu tesisler aracılığıyla sadece traktör satışı değil, aynı zamanda satış sonrası destek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz ve yardım faaliyetlerimizi de yapacağız. Tatbiki ürünlerimizi geliştirirken daha akılcı ve  sofiste teknolojiler kullanmamız çiftçilerimize verdiğimiz önemin bir kanıtı dır.   bayilerimizin çalışmaları ve başarısı bize gurur vermekte,  60 yıldır bu sektöre önemli katkılar yaptık. yeni traktörümüz TT-4 ile  sizlerin karşısında olmaktan gurur duymaktayız. Toprak petrol ile geçmişimiz 4 yıl gibi kısa bir geçmişe dayanmaktadır. Ancak ülkemizin en başarılı bayileri arasındadır. Dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyorum.’’ Diye konuştu.

TürkTraktör Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir ise  pazar lideri TürkTraktör’ün satış ve satış sonrası servis konusunda sahip olduğu bilgi birikimini New Holland’a da aktardığını belirterek; “hayvancılık diyarı  peynir, süt, bal, merkezi Ardahan ilimizin bu bereketli topraklarda  sizinle beraber olmakta büyük bir sevinç ve gurur içindeyiz. Türk traktör olarak  bildiğiniz gibi sektörün ilk firmasıyız 62 yıldır sizlerin işini kolaylaştıracak alın teriniz bizim için kutsal. Geniş servis sistemiyle son model traktörler üretiyoruz. Amerika ve Avrupalı çiftçiler ne kullanıyorsa Ardahanlı çiftçilerde onu kullansın diye traktör üretiyoruz. Traktörün yansıra biçer ve diğer tarım ekipmanlarını da üretiyoruz. Ürettiğimiz traktörler sadece Türkiye’de değil 6 kıtada 160 ‘dan fazla ülkeye satılmaktadır.

New Holland bayiliğini üstlendiği 2012 yılından bu yana, markamızı halihazırda başarıyla temsil eden Toprak Petrol  ile  işbirliğimizi, yeni plaza yatırımıyla sizlerin teveccühüyle daha da daha da güçlendirdik. New Holland’ın Türkiye ağını yepyeni bir plazayla genişletmeye devam etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bayilerimizin sizlere daha iyi hizmet vermek adına modern ve toplu hizmetler veren yeni tesisler açmasının mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Bölgesinin ve ülkesinin geleceğine, tarıma, çiftçisine, markasına ve şirketine güvenerek bu yatırımı yaptıkları için Sayın Orhan Gazi Toprak’a ’şahsım, şirketim ve camiamız adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Ardahan’da  hizmete başlayan Toprak petrol  New Holland Plaza’nın hem Toprak  ailesine, hem de çiftçilerimize bereket ve kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

ARDAHAN’A HIZLI TREN GELİYOR

Törende bir konuşmada Göle İlçesi Belediye Başkanı Akın İsmailoğlu yaptı. İsmailoğlu, Ardahan’ın kanayan yarası göçün bir şekilde durdurmanın zamanı geldiğini dile getirdi. İsmailoğlu, ‘’büyük bir girişimin açılışı için buradayız. Deme ki burada da yatırım yapılabiliyormuş. Yatırımcıların doğru bir vizyonla doğru yatırımların yapılabileceğinin kanıtın yaşıyoruz. ‘’dedi.
İsmailoğlu  dün Karsa gelen Ulaştırma  ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arsalanın Ardahan için hızlı tren ve tünellerin hayata geçirmesi için söz verdiğini dile getirirken milletvekili Orhan Atalay’ında bu konuda nasıl uğraş verdiğini ve çabasını taktir ettiğini belirti.

Toprak  New Holland Plaza, bölgenin’nin en büyük kapalı alanına sahip hizmet merkezi olarak , 0nlarca  kişilik uzman ekibiyle hizmete başladı

Göle, Hanak, Çıldır, Damal ve Posof  ilçesinde  bulunan şubeleriyle  2012 yılından bu yana New Holland bayiisi olarak hizmet veren Toprak New Holland Plaza’ ile bölgenin en büyük kapalı alanda faaliyet gösteren hizmet merkezini de faaliyete sokmuş oldu.

Kars yolu üzerinde büyük bir  alana kurulanToprak Petrol ve  New Holland Plaza bir uzman ekip ile bölgeye traktör satış, satış sonrası servis, yedek parça, ikinci el traktör, ekipman satışı,  finansman ve danışmanlık hizmetleri sunacak.


08:15, 01.06.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500