Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BAŞKAN KAHYA'NIN BAŞKANLIĞI DÜŞÜYOR

BAŞKAN KAHYA'NIN BAŞKANLIĞI DÜŞÜYOR

 Fotoğraf

25 ocak 204 yılında Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı seçilen İsmail Kahya, eski birlik Başkanı Yaşar Taşdemir’in şikayeti üzerine Kahyanın başkalığı düşmesi bekleniliyor. Taşdemir şikayet dilekçesinde vergi rekortmenleri listesinde ki birisinin kanunen Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı olması gerekirken Kahyanı Esnaf ve sanatkarlar Odasına kayıtlı olduğunu bununda hukuken  mümkün olmadığını savunmuştu.  Kahya ATSO’ya kaydını yapsa dahi iki odada aynı zamanda kayıtlı olmasının mümkün olamayacağında ESOB’da kaydını silmesi gerekiyor. Kaydını sildiğinde ise otomatikman başkanlığı düşüyor. Önümüzde ki günlerde yönetim kendi aralarında bir başkan belirleyecek.

1914 yılında  Dursun Akçam Kültür Merkezinde 25 Ocak  günü yapılan yapılan seçimde  Başkan Kemalettin Öztürk, İsmail Kahya ve Fahrettin Görmüş yarışmıştı.

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde 630 Üyeden 531 esnaf oy kullanmıştı. Yapılan seçim sonucunda  mavi liste İsmail Kahya 250 oy alırken, kendisini takip eden Beyaz liste Fahrettin Görmüş ise 192 oyda kaldı. Sarı liste Kemalettin Öztürk ise 82 oy alabilmişti.
Seçim sonrası adaylar birbirini tebrik etti. ESOB'a başkan seçilen İsmail Kahya, tüm esnafa teşekkür ederek, uzakta ve yakında gelen esnafın her zaman yanında olacağını ve ESOB'a yeni bir kimlik kazandıracaklarını söyledi.
1914 YILINDA ARDAHAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI SEÇİMİNİ KAZANAN İSMAİL KAHYA LİSTESİNDE AŞAĞIDAKİ İSİMLER YER ALMIŞTI
YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER
İsmail Kahya, Deniz Özer, L. Bora Tekgül, Aydın Özer, Gökhan Aktaş, Ömer Bingöl, Esbender Yılan,
YEDEK ÜYELER
Engin Yıldız, Zeki Yıldıırm, Onur Şener, Özcan Demirel, Nihat Şahin, Ersin Talay, Avni Lale
DENETİM KURULU ASIL ÜYELER
Metin Aydın, Temel Yıldız, Uğur Taştan,
YEDEK ÜYELER
Ümit Şahmar, Ferhat Baltacı, Gökhan Ustaoğlu,


08:07, 06.05.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500