Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ‘’Tarafınız nedir sayın rektör hocam?’’

‘’Tarafınız nedir sayın rektör hocam?’’

 Fotoğraf

EĞİTİMCİ HALİL ARAS'TAN, REKTÖRE FAKÜLTE TEPKİSİ..
Daha öncede Ardahanlı ve birçok Göleli'lerin tepkisini çeken Ardahan Üniversitesi Prof. Dr. Ramazan Korkmaz'a bir tepkide Göle Halk Eğitim Müdürü Halil Aras'tan geldi.

Aras, facebook hesabından bir paylaşım yaparak tepkisini dile getirirken, birçok Göleli bürokrat ve halkın desteğini aldı.

Göleli iş adamı Nurettin Delibalta'nın kendi imkanlarıyla yaptırdığı fakülte binasının 2 yıldır Ardahan Üniversitesinin bir türlü açılışına izin vermemesi tüm Göle halkının tepkisine neden olduğu görüldü.
Göle Halk Eğitim Müdürü Halil Aras'ın facebook hesabında paylaştığı o yazı:
Tarafınız nedir sayın rektör hocam?
Ben eğitim bilimleri fakültesinde aldığım lisans eğitimim sonunda öğrendim ki bilim adamının tarafı bilimdir, bilimselliktir. Ben şimdi bir bilim adamı olan Ardahan üniversitemizin rektör hocası sayın ramazan korkmaz beye şahsen soruyorum; sizin tarafınız nedir ki göle de iki yıldır inşası tamamlanan fakülte binasını türlü nedenlerle kabul etmeyipte eğitim öğretime açmıyorsunuz, sizin tarafınız nedir ki ortaya bir mağduriyet koyuyorsunuz. Kendisi de bir bilim adamı olan ilimizin Milletvekili Sayın Prof. Dr. Orhan Atalay Ardahan ımıza ve tüm ilçelerimize yeni ve çağdaş eğitim kurumları kazandırma çabası içerisindeyken sizin tarafınız nedir ki sayın hocam, bu devasa binayıiki yıldır atıl bırakıp çürümeye terk ediyorsunuz?
Haber: Selahattin Sakinoğlu


06:26, 01.05.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500