Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » YALNIZÇAMDA KAHVALTI, ÇILDIRDA BALIK

YALNIZÇAMDA KAHVALTI, ÇILDIRDA BALIK

 Fotoğraf

Yanlızçam kayak tesisleri  Ardahan ilini  dünyaya tanıtacak önemli bir turizm merkezi haline  geldi.

Kayak tesislerin içinde  bir inci gibi duran, yanlızçam oteli  Türkiye’deki 5 yıldızlı otelleri aratmayan donanım ve konfora sahip. Hafta sonları tatilcilerin akınına uğrayan otelde konaklamak için önceden rezervasyon yapmak şart. Zira  yer kalmayabilir. 45 adet odası bulunan otelin 90 adet de yatak kapasitesine sahip. Yatak ücretleri 50 tl. ile 90 tl. arasında değişmektedir.

Hafta sonları sabahları açık büfe kahvaltı zengin menüsüyle en çok beğenilenler arasında. Kaliteli ve eğitimli bir kadroya da sahip olan otelin özelikle il dışında gelen müşterilerinde  de olumlu izlenimler bırakmaları Ardahan turizmi açısında önemli bir gelişme olarak bakılıyor.

Ardahan’ın bir sınır ili olması  beraberinde çok önemli  avantajları da  getiriyor. Turistler ise Ardahan’ımızı şöyle tarif ediyorlar.
Posof ve Çıldıra giderken sınırın  hemen öte yakasında üç dört tane yabancı ülkeye çok rahatlıkla geçebiliyorsun yada YANLIZÇAM OTELİNDE,  sabah kahvaltısını yaptıktan sonra  direk turizm kenti Batum’a   geçebiliyorsun yani akşam yemeğini deniz kıyısında bir balıkçı lokantasında yiyebilirsin veya çıldır gölün muazzam manzarasının tadına vararak eski bir zamanı doyasıya yaşayarak Eskimolar gibi balık avlama zevkini tadabilirsiniz.  Birbirinde   farklı 5 ilçesi bulunan Ardahan, doğasıyla kura nehriyle ve çıldır gölüyle,  hayvancılıktan sonra turizm alanında da cazibe merkezi haline geliyor.’’şeklinde ifadelerden bulundular.
HABER; MEHMET AVŞAR-DOĞU GÜNEŞİ


09:28, 18.02.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500