Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BELEDİYE EKİPLERİ ÇATILARI VİNÇLE TEMİZLEDİ

BELEDİYE EKİPLERİ ÇATILARI VİNÇLE TEMİZLEDİ

 Fotoğraf

Ardahan Belediyesi çatılardan biriken bu sarkıtlarını temizlemek için belediye vinçlerini devreye koydu. Özelikle çok katlı binalardan biriken kar ve buz tehlike saçıyor. Bina sahiplerinin talebi üzerine harekete geçen, Ardahan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri kar yağışının meydana getirebileceği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve şehirde günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
    
Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm şehirde etkili olan kar yağışına karşı ana arterleri tuzlama ve kar küreme çalışmaları yapılırken, yayaların kullandığı kaldırımlarda ekipler tarafından küreklerle temizleniyor.
İtfaiye Müdürlüğü ekipleri şehir merkezindeki cadde, sokak, kaldırımlarda yürüyen vatandaşlar ve işyeri sahiplerine tehlike oluşturmaması için harekete geçen ekiplerimiz, itfaiye aracı merdiveni ve çok yüksek binaların çatılarındaki buz saçaklarının temizlemek için kiralanan vinç yardımıyla buzları kırdı.
ŞENER YILMAZ-DOĞU GÜNEŞİ


04:33, 10.02.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500