Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MUHTAR ÖNDER: ZEKAİ AYDIN GURURUMLA OYNADI

MUHTAR ÖNDER: ZEKAİ AYDIN GURURUMLA OYNADI

 Fotoğraf

Önder, ‘’federasyonun başkanlık seçiminde bende ordaydım. Aniden bir sürprizimiz var diye ismimi anons ettiler. Bir bayan muhtar aramızda diye, bende kalktım selam verdim. Oturacaktım, oturtmadılar kürsüye davet ettiler, çıktım ne istiyorsun dediler. O anda kepçe aklıma geldi bende  dedim ki kepçe istiyorum. Onlarda dedi olsun niye olmasın.  İş adamları orda, Belediye Başkanları orada, Milletvekilleri orada, herkes orada, sözüm bittikten sonra, işte gazeteciler resim çektiler, Mustafa adında bir gazeteci de orada, resimler filen çekildikten sonra dışarıya çıktık. Posof’un Kol köyünde bir kepçe sahibiyle beraber, derneğe üye iş adamları gazeteciler böyle bir yuvarlak masa etrafında toplarcasına toplandık. Dediler ki kepçeyi sana verdik dediler. Kepçeyi bizim kol köyünden olan  hemşerimiz verecek parasını dernek ödeyecek. Ertesi günü Zekai abinin yanına gittim (Zekai Aydın) Bak dedim Zekai abi bu kepçe gazetelere verildi. Beni yalancı duruma düşürmeyesiniz.  Oda kalktı  dedi ki biz kaç tane iş adamıyız bir kepçe parası bize ne yapabilir ki, yalnız   yenisi yok ikinci el kepçe var bende olsun dedim. Hatta Ardahanlı biri bana  dedi ki Posof’lu olan Gemlik belediye başkanı bize bir kepçe verdi bozuk çıktı, aman muhtar dikkat et sana da bozuk kepçe vermesinler. Dedi. Ancak Gemlik belediye başkanı da ordaydı adam çok bozuldu. Bende Gemlik belediye başkanı Refik beye, onun yerine senden özür dilerim dedim. Yaşın yanında kuruyu da yakmayın.  Bu kepçe bize lazım. Neyse tatlıya bağladık. Ben dedim ki şimdi Posof’a geri döneceğim on gün sonra gelir işlemleri yapar kepçemi alır giderim. Olay basında duyruldu, internetlere düştü. On gün sonra gittiğimde Zekai aydın önceki adam değil, yere bakarak , muhtarım üzgünüm, Posof belediye başkanı Cahit Ulgar bana geldi biz zaten köylere hizmet götürüyoruz. ona vermeyin belediye verin. Siz bir köye verirseniz diğer muhtarlarda ister siz de bunun altında çıkamazsınız. O yüzden bu kepçeyi Posof belediyesine vereceğiz. Sana veremeyeceğiz. Bende dedim ki bak Zekai abi siz beni bir yıktınız, şu anda ben yıkılmışım. Yanlış yapan sensin. Gururumu kırdın. Ben o kepçeyi yine alacağım ama size yazıklar olsun. Geleceğimi karartınız, insanlara karşı yalancı duruma düştüm. Baştan bana söz vermeyeydiniz. Niye beni kandırdınız? ’şeklinde açıklamalardan bulundu.

CAHİT ULGAR'DAN YALANLAMA GELDİ
Böyle bir olaydan haberlerinin olmadığını dile getiren Posof Belediye Başkanı, bu olayın tamamıyla kendisinin dışında cereyan etiğini, Bursa Ardahan Federasyonu Başkanı Zekai Aydından böyle bir taleplerinin olmadığını, belediye ye de böyle bir bağışın gerçekleşmediğini ifade etti.

BURSA YILDIRIM BELEDİYESİNİN BİZE SÖZÜ VAR
Son olarak Muhtar Özgül Önder, O olaydan sonra köylerini ziyarete gelen Bursa’nın Yıldırım Belediye Başkanın kendilerine söz verdiğini yakında kepçeyi almak için Bursa’ya gideceğini dile getirdi. Muhtar önder kepçeyle köyde yapılacak çok işlerin olduğunu da sözlerine ekledi.


03:17, 13.01.2016


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500