Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ATALAY ARDAHAN İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI

ATALAY ARDAHAN İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMADI

 Fotoğraf

Ardahan Ak Parti Milletvekili Atalay; Ardahan ve bölge sorunlarına çözüm bulmak için Bakanlıkları ziyaret etmeye devam ediyor. .
Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Devlet konuk evinde Dış İşleri Komisyon Başkanları ile kahvaltıda yaptığı toplantıda İslam İşbirliği Teşkilatı Parlamentolar Birliği Başkanı olarak toplantıya katılan Atalay, Ardahan, Kars Iğdır milletvekilleriyle birlikte Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik'i ziyaret ederek bölgenin kamu personeli için cazip kılınması için rapor sundular.
Ardahan, kars, Iğdır Milletvekilleriyle birlikte Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı da ziyaret ederek bölgenin başta Ilgar Tüneli olmak üzere ulaşımla ilgili taleplerini problemlerini ilettiler.
Ayrıca Bilim ve Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ı ziyaretleri ardından İslam İş Birliği Teşkilatı Parlamentolar birliği genel sekreteri ile TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret ettiler.
Atalay bölge sorunlarını dile getirmek ve çözüme kavuşturmak için bakanlıkları ziyaretlerine devam edeceği görülmektedir.


08:02, 29.12.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500