Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÖRMÜŞ, ‘TERÖR KARDEŞLİĞİMİZİ HEDEF ALIYOR’

GÖRMÜŞ, ‘TERÖR KARDEŞLİĞİMİZİ HEDEF ALIYOR’

 Fotoğraf

Son zamanlardan tırmanan terör olayları nedeniyle AK Parti adına İlçe Başkanı Fahretin Görmüş bir açıklama yaptı. Cuma namazı çıkışında Merkez Cami önünde yapılan açıklamada, Terörün bin yıllık kardeşliğimizi hedef aldığını vurgulayan, Fahrettin Görmüş, ‘’Memelekettimizde  huzur ve istikrar ortamına, demokrasiye, kardeşliğe ve son zamanlarda da dini değerlere, mabetlere yönelik saldırılar artmıştır. Ülkemizdeki huzur ve istikrar ortamına, demokrasimize, kardeşliğimize, son zamanlarda da dini değerlerimize, mabetlerimize yönelik saldırılarını arttıran, camiler yakıp yıkan, eğitim yuvalarını ateşe veren ve çocuklarımızı siper olarak kullanan, bununla da yetinmeyerek kendilerinden olmayanlara hayat hakkı tanımayan, yaşlı genç, kadın, çocuk demeden saldıran, yaralayan, katleden bölücü terör örgütünün bu barbarca tutumu karşısında sivil toplum kuruluşları olarak sesimizi yükseltmek için bin yıllık kardeşliğimizi hedef alan teröre karşı durmak için, 80 milyon insanımızın kardeşliğine zarar gelmesin diye burada bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliğini sağlamak, elbette ki devletimizin ve onun güvenlik güçlerinin temel görevidir. Bize düşen ise terör ve bölücülük karşısında sesimizi yükseltmek ve teröre prim vermeyeceğimizi, bin yıllık kardeşliğimizi kimsenin bozamayacağını haykırmaktır. Hain terör örgütü ve onu maşa olarak kullanan uluslararası şebekeler çok iyi bilsin ki, bizler bu topraklarda var oldukça onlar kirli emellerine asla ulaşamayacaklar. Biz hep birlikte büyük ve parlak bir geleceğe doğru ilerleyeceğiz. İnananlar kazanacak, kardeşlik kazanacak. Sivil toplum örgütleri olarak diyoruz ki, bireysel özgürlüklere ve birlikte yaşama iradesine evet, teröre ve bölücülüğe sonuna kadar hayır" şeklinde  konuştu.
Basın açıklamasında Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yusut Demirci ve diğer STK temsilcileri de bulundu.
ŞENER YILMAZ-DOĞU GÜNEŞİ


11:51, 26.12.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500