Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » GÖKYÜZÜNE KUYUNUN DİBİNDE BAKANLARA BİR ÇİFT SÖZ

GÖKYÜZÜNE KUYUNUN DİBİNDE BAKANLARA BİR ÇİFT SÖZ

 Fotoğraf

Hiç kimse söylemiyor, sözde aydınlarımız da hiç dile getirmiyorlar, ben size söyleyeyim bu üstünde yaşadığımız güzelim coğrafyaya bale, piyano, Mozart, Rodrigo'nun gitar konterçosu gibi sanat güneşiyle aydınlatılmaması için ellerinde geleni yapan dünyayı yöneten savaş baronları, bu güzel yüzlü insanlar karanlıkta bir birini boğazlasınlar diye özelikle ırkçılık, mezhepçilik ve diğer farklı  inançları birbirine karşı kışkırtarak bu zengin coğrafyada karanlığı kalıcı hale getirmeye çalışıyorlar.  zira bunlar silah tüccarlarıdır dünyada en çok para kazanan sektör budur. batıda artık savaş çıkartamıyorlar çünkü batı o duvarı aştı sanatın güneşiyle..

Geriye az gelişmiş fakat zengin bir coğrafyaya sahip orta doğu, bu yüzde bu kanla beslenenlerin iştahları kabarıyor.Özelikle insanların dini duyguları üzerinde en çok sömürü yapıyorlar. Çeşitli terör örgütlerini  (İŞİT, El Kaide gibi) piyasaya sürerek tek taşla iki kuş vurmayı iyi bilirler. Bu piyasaya sürdükleri sapık örgütler ismini taşıdıkları İslamı da bilinçli olarak kirletiyorlar. Burada yaşayan halklara akla gelmeyecek işkence ve zulümlerden bulunuyorlar. yani sözün kısası silah tüccarlarının çarkı dönsün diye bu maşa örgütler ellerinden gelenden daha fazlasını yapıyorlar.

Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa ve Rusya Allah aşkına siz kimi kandırıyorsunuz oralarda bakınca bu kadar mı aptal gözüküyoruz? Siz isteseniz DEHAŞ denilen sapık örgütü 24 saat içinde tarihin çöplüğüne gömersiniz. Bizim bunları bilmediğimizi mi zannediyorsunuz?

Siz değil misiniz ''tavşana kaç tazıya tut'' diyenler?

Evet! bu ülkelerin içinde kümelemiş ve dünyayı yöneten küresel yerleşik kapitalizm kendi düşmanını kendisi yaratıyor, amacına ulaştıktan sonra da imha ediyorlar. örnek Sadam'da olduğu gibi, Bin Ladinde olduğu gibi şimdilerde ise diktatör Esat ailesi ile  İŞİT terör örgütünü sahaya sürdüler. Diğerlerinde olduğu gibi bunlarla  da işleri bitiğinde bir saniye bile yaşatmazlar kapitalizmin kuralıdır.

Bu vahşi kapitalizmin oyununa gelen ey orta doğunun masum halkları, bilinçli bir şekilde cahil bırakıldınız, akıl oyunlarıyla aklınızı da aldılar, bağışlayın ama  burnunuzun deliği de mi yok?
Artık oyuna gelmeyin. Dünyada ne üstün ırk var, ne üstün mezhep var Dinimiz İslam, Elçimiz, peygamberimiz Hz. MUHAMMED ötesi yok bunun. ''Bir insanı öldüren, bütün insanlığı öldürmüş sayılır,ilim Çin'de de olsa gidin getirin, islamın ilk emri okudur'' Kur-anın bu güzel yönü pek gündeme  getirmeyen sözde alimlerimiz peki size ne oldu? Hiç bir şey yapmayın ,kadınların başı açık mı olsun, kapalı mı osun diye Tv. programları yapmaya devam edin siz.

Gök yüzünün kuyu ağzı kadar olmadığını ben size daha nasıl anlatayım bilmiyorum ki?


09:19, 24.12.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500