Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » FAKİR YILMAZ TBMM ‘İN ÖNÜNE POSTU SERECEK Mİ?

FAKİR YILMAZ TBMM ‘İN ÖNÜNE POSTU SERECEK Mİ?

 Fotoğraf

Fakir yılmaz ile yılar önce Ardahan esnaf ve sanatkarlar odası seçimlerine beraber aynı safta girmiştik. Beni bu oluşuma yılmaz bir cümle ile ikna etmişti. Eğer bu seçimi kazanırsak oda olarak TBMM’ si önüne postu sereceğiz ve Ardahanlı esnafın mağduriyetini giderene kadar da bu mücadeleden vaz geçmeyeceğiz.’’ Demişti. Tam benim istediğim bir yol arkadaşı olarak görmüştüm. Umarım arada geçen yıllar yılmazı değiştirmemiştir. Zira Ardahan’ın  şu anda  federasyona o kadar ihtiyacı var ki bildiğiniz gibi değil!

Ardahan, federasyon dışında kendisini kollayan bir irade göremiyor şu anda. Bir de tek başına mücadele eden Milletvekili  Orhan Atalay..

BELEDİYE BAŞKANLARINDAN HAYIR YOK BİZE

Belediye başkanı bu son dönemi olduğunun bilincinde olduğu için yavaş yavaş eşyalarını toplamakla meşgul. Tuzu kuru ve kalan ömrünü batıda geçireceği kesin gibi gözüküyor. Zira ondan önceki başkanlarda bunu yaptılar. Salih Aktürk, Teoman Güngör  ve diğerlerini örnek gösterebiliriz.
Peki geriye kim kaldı bir dernekler, iki siyasiler üç ise STK’lar ..

YILMAZ ARDAHAN İLE İSTANBUL ARASINDA BİR KÖPRÜ OLABİLİR Mİ?

Dernekler ile memleket arasında ilk kez bir köprü görüyorum. Bu köprü Fakir Yılmazdır. Kendisi Ardahan’ın yerleşik bir bireyidir. Bu köprünün sağlam mı? Çürük mü? Olduğuna önümüzdeki süreçte göreceğiz. İnşallah eskide yaptığı gibi birisi bir gazete açtığında çekmezlik ve küçük hesaplar peşinde koşmaz. Doğru bildiği yolda menfaati gereği çark etmez sağlam bir duruşla bu işi götürür. Kendisine tavsiyem duruşunda dik dursun, kendisine güvenen insanları yarı yolda bırakmasın. Bu gün dost dediği birine menfaati çakışıldığında yarın düşman demesin. Bu   çıktığı yol bana göre kutsi bir görev içeriyor binlerce insanı vebali var boynunda. Ardahan diğer illere benzemiyor. Ülkenin kuzey doğusunda sahipsiz kendi kaderine terk edilmiş küçük, yaralı  bir il. Yaralı diyorum çünkü sürekli verdiği göç yüzünde kan kaybediyor.

EN BÜYÜK SORUN GÖÇ SORUNU
Kaliteli insanımız  elekten geçim batıya doğru savrulurken geriye kalan çakıl taşlarıyla bir yere varamıyoruz. İğrenç egolarımız yüzünde memlekete lazım olan insanlarımızı’ bizden değildir yada bizimle aynı görüşten değildir’ diye acımadan harcıyoruz. Artık saçma sapan küçük hesaplar yapmadan Ardahan’ımız için  büyük adımlar atmanın  zamanı gelmedi mi?
Fakir Yılmazı önce dövüp sora testiyi eline veriyoruz umarım testiyi kırmadan çeşmede testiyi doldur Ardahan’a öyle gelir. Zira testiyi kırdıktan sonra döv sekte bir şey fayda etmez.  İlk duyduğumda meslektaşı olarak kendisiyle gurur duymuştum. İnşallah bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
Benim ‘’ Ardahan Küçük Hollanda Olacak’’ Projeme en büyük desteği Fakir Yılmaz vermişti haberimi yapmıştı. Dileğim, bundan sonra da bu hasta adam konumundaki Ardahan’ımızın reçetesi sayılan bu projeyi el birliğiyle hayata geçiririz. İnşallah diğer aktörlerle de birlikte ortak bir akılda buluşuruz. Zira aklın yolu birdir.
Herkese iyi pazarlar


MEHMET AVŞAR- DOĞU GÜNEŞİ


07:52, 20.12.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500