Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÇAĞDAŞ SELAHATTİN’İ EYYUBİ ORAHAN ATALAY!

ÇAĞDAŞ SELAHATTİN’İ EYYUBİ ORAHAN ATALAY!

 Fotoğraf

SİZİN VEKİLİNİZ OLMAK AĞRI DAĞI AĞIRLIĞINDA BİR AĞIRLIKTIR..!
Büyük farkla halkın desteğini alarak yeniden AK Partiden Ardahan Millet Vekili seçilen Prof. Dr. Orhan Atalay kutlamaları parti binasında kabul ederek halka teşekkür etti Vekilliğini şu sözlerle ifade eti.
'Sizin vekaletinizi üstlenmek, sizin vekiliniz olmakAğrı dağı büyüklüğün de bir gurur, bir onurdur. Ama Ağrı dağı ağırlığın da da bir ağırlıktır. Vekaletinizi kendi namusum belledim. Namusa düşkünlüğüm Vekaletinize düşkünlüğümdir. Ona halel getirmemek için,gölge düşmemesi için kardeşinizden emin olabilirsiniz allahın huzurun da söz veriyorum. Asla bana ve teşkilatıma verdiğiniz oya sizleri pişman etirmiyeceğim.'
SELAHATTİN EYUBU GERİ DÖNDÜ!
Halkın yoğun ilgisin olduğu konuşmada Atalay;7 Haziran ile 1 Kasım arasındaki sürci değerlendirerek ' 7 hazirandan 1 kasıma kadar bu millet ilk gün ki gibi AK Partiyi istikrar olarak görüp büyük bir supriz yaptı, kimsenin ve hiç bir araştırma şirketinin tahmin. edemeyeceği gibi ilk aşkla tek başına bizleri iktidara taşıdı. Selahattin Eyubu geri geldi ve bütün Türküye de bu geri dönüşü kutluyor.
GÖLE BİZİM KAVGAMIZ!
Göle bizim kavgamız, Göle kendisine yakışanı yaptı, kimin arkasında duracağını kimden umut beklediğini bütün baskılara , şantaja rağmen paralel çetelerin ve yandaşlarına rağmen, gücünü halktan değil başka güçlere bel bağlayanlara rağmen Göle halkı 1 Kasım günü tarih yazdı. Ardahan'ın siyasetinin en derinliğine mühür bastı. Ardahan da ki başat rolü ve geleceğini rengini aka bürüdü. Şimdi Ardahan'ın rengi ak görünüyor, ak kokuyor. bunda emeği olan herkese teşekkür ederek İlçe başkanı ilhan Gültekin'e, Belediye başkanı Akın İsmailoğuna, il ve ilce meclis üyelerine kadınlarımıza, gençliğe ilçe teşkilatına. Dik duruşu ile bir dava adamı olan Cengiz Çapana ve Mahmut Toprağa ayrı ayrı teşekkür ederek ''bizlere destek olarak reyleri ile geleceğin yolunu gösterircesine 13 yıldır yaptıklarınızı biliyor ve görüyoruz, biz nankör değiliz, biz yiğidi öldürmeyiz, öldürsek de hakını yemeyiz diyerek mertliğini, Merdinikliler olarak gösterdiniz.
Ve şimdi sizinle başımız dik, anlımız açık, yüzümüz ak memlekete hizmet yolun da bu toprakları bir Cennete çevirmek yolunda; bu memlekette yaşayan her bir ferdin özgürlük duygusunu, adalet duygusunu, kardeşlik duygusunu bir ve beraberlik duygusu ile pekiştirmek adına yeniden ilk gün ki aşkla Bismillah dedik.
Bir aylık seçim çalışmalarına da değinen Atalay; bir aydır gece gündüz 7/24 saat bu zaferi kazanmak için yollarda, dağlarda, yaylalarda, köy köy at sırtında dolaşmak bize zerre kadar yorgunluk vermedi, duymadık.
Ve bilinsin ki, asla ve asla bizi yenilgi ve zaferler durduramayacak. Çünkü,biz Göle'nin Ardahan'ın sevdalılarıyız, Göle'nin geleceğini inşa edecek, çocuklarımızı daha iyi okullarda okutmak,daha iyi sıcak yuvada büyütmek için ve bu topraklarda nefes alıp veren her canlıya bu toprakları Cennet yapmak için olacak yorgunluğumuz diyerek 13 yıldır AK Partinin yiğit kadroları ile bir ve beraber geleceğe yürümek için burdayım diyerek ayrımcılığa da vurgu yaptı.
TARİHİN DERİN KÖKLERİNİ İYİ BİLİYORUZ VE GÜCÜMÜZÜ ORDAN ALIYORUZ!
Tarihin derin köklerini iyi biliyoruz ve gücümüzü oradan alıyoruz, bin yıllık yaşamışlıklarımızdan çıkardığımız bir sonuç olduğunu söyleyen Atalay; bu topraklar için düşünülecek en tehlikeli şey ayrımcılıktır, ayırı gayrıcılıktır diyerek dün kürdü Türke eşit görmeyen zihniyete nasıl karşı olduksa, bu günde Türkü Kürt'en, Laz'ı Çerkez'den ve sünni alevi'den ayırmanın karşısında olacağınız bu ayrımcılığı tavsiye eden hareket olduklarını belirterek, bu ayrımcılığı yapanların ve isteyenlerin sucu ve vebalı olduğunu bu toprak için canını verenleri selamladı ve rahat uyuyun bu vatan emin ellerdedir dedi.Partinin kurucusu Cumhurbaşkanı ve Başbakana ve İslam alemine Göle'den selam gönderen Atalay; bu onu bizlere yaşatan Ardahanlılara: Allah hepine ayrı ayrı yaşatma dileğinde bulundu. Tebrikleri parti binasında kabul eden Atalay; Türkiye!nın gözü aydın olsun diyerek dostlarımıza umut, düşmanlarımıza bir kahır olduğunu dile getirerek İsrail ve işbirliklerini eleştirdi.


10:10, 02.11.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500