Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN’DA SEÇİMİN GALİBİ ORHAN ATALAY

ARDAHAN’DA SEÇİMİN GALİBİ ORHAN ATALAY

 Fotoğraf

Seçimin galibi AK Partide büyük bir heyecan vardı. seçim zaferini gece geç saatlere kadar davul, zurnayla kutladılar. Kongre caddesinde yürüyen AK Partililer Miletvekili Orhan Atalaya büyük bir sevgi gösterisinde bulundular.

Atalay yaptığı konuşmada; Ardahan’da seçimin galibi, Ardahan halkının kardeşliğinin kazandığına işaret ederek, halkın ırkçılık karşısında nasıl dik durduğunu, bu ilete geçit vermediğini, bundan sonrada vermeyeceğini belirti.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Demirci ise çok güzel bir seçim kampanyası yürütüklerini belirterek, gittikleri her yerde halktan çok büyük ilgi gördüklerini ifade etti. Bu ilgi ve akadan dolayı motive olduklarını söyledi.
Öte yanda HDP Ardahan eski Milletvekili Taşkın Aktaş  ise yaptığı açıklamda şunları söyledi;
Değerli Ardahan Halkı,
Bir seçim sürecinin sonuna geldik.

Sonuçlar partimiz açısından beklenilen düzeyde olmasa da halkın iradesine saygı göstermek zorundayız.

Bize oy veren vermeyen herkese göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Umarız seçim sonuçları, Ardahanımız ve ülkemiz için hayırlı olur. Mücadelemiz, ülkeye barışı ve adaleti getirene kadar devam edecektir.
Herkese sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
HDP Ardahan Milletvekili Dr. Taşkın Aktaş


11:00, 02.11.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500