Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ORHAN ATALAY GÖLE MUHTARLARI İLE KAHVALTI DA BULUŞTU!

ORHAN ATALAY GÖLE MUHTARLARI İLE KAHVALTI DA BULUŞTU!

 Fotoğraf

Göle köy muhtarlarına sabah kahvaltı veren Prof. Dr. Orhan Atalay Ardahan ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmeler yaparak muhtarları dinledi.
Göleli muhtarların ilgi gösterdiği kahvaltıda,Orhan Atalay ile Göle belediye başkanı Akın İsmailoğlu, ilçe başkanı İlhan Gültekin, Ardahan STK başkanları Ankara Göleliler başkanı Ergüder Şimdi, Gölbaşı Ardahanlılar başkanı Ertan Yazıcı ve Yücel Aktaş, Ertan yazıcı ile Belediye ve İl meclis üyeleri katıldı.
Kısa bir açılış konuşması yapan AK Parti ilçe başkanı İlhan Gültekin; konuklara teşekkür ederek sözü Ardahan AK Parti Millet Vekil aday Orhan Atalaya bıraktı.
Atalay konuklara teşekkür ederek yaptı uzun ve anlamlı konuşmasında; Türkiye içindeki Ardahan'ın konumuna vurgu yaparak karşılaştırmalarda bulunarak kamu yatırımların da iller geleninde İkinci olan Ardahan da ,temel geçim kaynağımız havcılık olduğunu dünya insanın özlem duyduğu yeşil alanlar, temiz hava ve dağ sularından oluşan akar sularının olduğunu ama bunu kullanamadıklarına vurgu yaparak; dünyada kaç şehir vardırdır ki ortasından nehir geçsin? Ovalarımız var, Nehirlerimiz var, toprağı suyla buluşturamamışız diyerek  neden  aday olduğunu ve bunun için burada olduğunu anlattı.
Bir toplumun temel dinamiklerini belirleyen özeliklerini bilmeyen ve bu toplumun nasıl ayağa kalkacağının bilgisine ve becerisine sahip olmadığı için ve ya muhalefet partisinden Vekil göndermişiz. Benim tabirimle ha bire kısır inekten süt sağmaya çalışmışız ve böylelikle hiç bir şeye sahip olmamışız. onun için Ardahan'ı kendine dert edinmiş biri olarak sizinle birlikte sorunların üstesinden geleceğiz diyerek,
Eğitime olan önemi anlatan Atalay Ardahan da artık okullaşmayı tamamladıklarını batıda ne varsa doğuda o olacak ilkelerini hayata geçirdiklerini söyleyerek Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, Antalya ve Ardahan karşılaştırması yaparak; benim şehrimin yüzde 70'ı köylerde yaşamaktadır onun için onların Muhalefet partilerine oy verme lüksleri olabilir ama  bizim olamaz  Ankara da ki mevzuatında değişmesi gerektiğini söyledi.
Kardeşlik olgusuna değinen Atalay Muhtarlara; bu toplumun seçilmişleri olarak sıradan olmadıklarını ve gücümüzün yetmediği yerde gücümüze güç katmanız gerekir diye destek istedi.
ARDAHAN DA KİMLİK ÜZERİNDEN UCUZ BİR SİYASET YAPILIYOR!
Bugün Ardahan da ucuz yollara saparak kimlik üzerinden hazır oy deposu olarak gördükleri ayrımcılık üzerinden oy devşirmeye çalışıyorlar. Toplumu tehlikeli bir ayrışmaya zemin hazırladıklarını söyleyen Atalay; Bu ayrışma insanlar arası bir ayrılığı, ayrı sokaklar, ayrı mahalleler ve şehirler giderek aile arası ayrılıkları gerektirir yarın bu sosyal hayatta sirayet ederek sosyal hayata ve ekonomik hayata da sirayet edekcektir. Sonra orta doğu olacağız on kişilik bir bota 50 kişi binip sulara gömüleceğiz diyen Atalay başka ülkemiz var mi diye sorurksaygı duymaktıren insan olgusuna vurgu yaptı.Herkesin bir Dünya görüşü vardır ve olmak zorundadır diyerek  kendi diyişiyle 3 D 'lerin yasaklılığını Din, Düşünce ve Dil üzerinden tanımlayarak yasakların artık geride kaldığını söyleyerek 2 kere ikinin 4 ettiğini zoru başarmak gerektiğine vurgu yaparak dün ile bu gün arasındaki karşılaştırmaya dikkat çekti.


09:05, 28.10.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500