Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » MİLLETVEKİLİ AKTAŞ; ARDAHAN'DA ÜÇ PARTİ DE BİZE KARŞI BİRLEŞTİ

MİLLETVEKİLİ AKTAŞ; ARDAHAN'DA ÜÇ PARTİ DE BİZE KARŞI BİRLEŞTİ

 Fotoğraf

HDP Ardahan milletvekili Taşkın Aktaş parti merkezinde HDP’li seçmenlere sık sık ziyaretlerinden dolayı hem teşekkür etti, hem de gelinen başarılı süreçte kendilerinin emeklerinin büyük olduğunu söyledi. AKTAŞ, Ardahan’da üç partinin de HDP’nin seçimi kaybetmesi için birlikte hareket ettiklerine  vurgu yaptı.
Aktaş şunları söyledi;
‘’7 haziranda çok büyük başarıla elde ettik. Bu başarılarımızı hazmedemeyen AKP, MHP ve CHP  1 kasım seçimleri için adeta bir koalisyon yaparcasına Ardahan’da HDP’yi bitirme planları yapmaktalar.  Bu üç partinin de tek  ortak amacıdır. Yeter ki hdp Ardahan da kaybetsin kimin kazandığı onlar için önemli değildir.
Bu son on günlük süreç en kritik dönemdir. Bu son günlerde sizlerden partinize ve geleceğinize daha iyi sahiplenmenizi istiyorum. Sizin ilgi ve alakanız bizim motivasyonumuzu artıracaktır. Tıpkı 7 haziranda olduğu gibi. Bu başarınızın  devamını 1 kasım seçimlerinde de  çok daha güçlü görmek arzusundayız. Bunun için çok daha iyi koşular oluşmuş durumda. Zira diğer adayların profillerine baktığımızda HDP Ardahan’da çok daha şanslı bir konumda. Hepinize partimize sık sık ziyaretlerinizden dolayı, yüksek ilgi ve alakanıza teşekkürlerimi sunuyorum. Çok soğulun.’’ Şeklinde konuştu.


12:49, 13.10.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500