Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » SOMALI FARUK, KATLİAMI KINADI

SOMALI FARUK, KATLİAMI KINADI

 Fotoğraf

Soma faciasında ki duyarlı duruşuyla, halkın gönlünde taht kuran ve Çıldırlıların  kendisine Somalı Faruk lakabı taktıkları, . Haber-Sen Çıldır Temsilcisi Faruk Öztürk 10 Ekim saat 10:04'te Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden ler için Çıldır Hükümet konağı önünde basın açıklaması yaptı.
Konuşmasının başında, ‘’Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız ve isyan dayız.’’ Sözleriyle başlayan,  Haber-Sen Çıldır Temsilcisi Faruk Öztürk 10 Ekim saat 10:04'te Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden ler için Çıldır Hükümet konağı önünde şu  basın açıklamasını  yaptı, ‘’Üzgünüz, öfkeliyiz, yastayız ve isyandayız. Ölen arkadaşlarımız anmak için, faşist saldırıları protesto etmek için, katliamları dur diyebilmek için yastayız. Katiller 400 vekil alamadıkları için ülkeyi savaşa sürükleyenlerdir. Katiller tomalar la, , toplarla ülkeyi kan gölüne çevirenlerdir. Amaçlarını biliyoruz. Amaçları bizi kandırarak, bizi yıldırarak, bizi sindirerek 13 yıllık zulüm ve hırsızlık düzenini sürdürmeye çalışmaktır. Amaçları gezi isyanından bu yana diktatörlüğe karşı direnen milyonlarca yurttaşımızın iradesini kırmaktır. Biz sendikalar, meslek örgütleri, siyasi partiler, örgütlü örgütsüz, sendikalı sendikasız olan bütün kamu çalışanları ve sivil vatandaşlar biz bu duyarlılığa sizleri de sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bugün onlara, yarın bize. Ankara´da yaşanan acıyı yüreğimizde hissederken, ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. İnadına barış, inadına kardeşlik “ şeklinde açıklamalarda bulundu.


02:04, 14.10.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500