Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ÖĞÜT'ÜN TAHRİP ETTİĞİ CHP'Yİ YILMAZ ONARDI

ÖĞÜT'ÜN TAHRİP ETTİĞİ CHP'Yİ YILMAZ ONARDI

 Fotoğraf

Ardahan CHP milletvekili adayı Öztürk yılmaz büyük bir kalabalık eşliğinde seçim bölgesi Ardahan’a giriş yaptı. Chp de değişimin yeni yüzü olarak kabul edilen  yılmaz Erzurum’dan Kars’a oradan da karayoluyla yine Ardahan’a doğru yola çıkarken  Ardahan’dan giden büyük bir konvoy eşliğinde karşılandı. 
Gelişiyle Ensar Öğüt zamanında küstürülmüş olan partili küskünleride bir araya  getirmeyi başardığı gözlemlenendi.
Valilik karşısında bulunan CHP  İl binası  önünde yılmazın konuşmasının satırbaşları şöyle;
Konuşmasında sık sık Ardahan’a geliş nedenini ve ne kadar mutlu olduğunu dile getirdi. Geçmişte ve gelecekten söz etti. Çocukluğunda nasıl  çobanlık yaptığını ve Ardahan’a nasıl sevdalı olduğunu anlatı. Eskide her köyde 3 futbool takımı çıkarken bu gün 3 köyde ancak bir futbol takımı çıktığını ve Ardahan nüfusu kendi çocukluğunda 38 iken şimdilerden neden 18 düştüğünü üzülerek izlediğini belirti.
Sen ben davasına düşmeyeceğini de belirtirken beraberlik ve kardeşlikte yana olduğunu söyledi. Terör olaylarından dolayı kimsenin ötekileşmesine karşı olduğunu, terörün en çok Kürtlere zarar verdiğini bu vatanın herkesin ortak vatanı olduğunu dile getirdi.
1 kasımın kendileri için bayram günü olacağını söyleyen Öztürk yılmaz bu bayramı yaşamak için büyük elçilik görevini feda ettiğini söylerken, bir vatandaş tarafında sesi kesildi. Vatandaş,’’ sn. vekilim Hopa kapısında ticaret yapılırken Ardahan kapılarından neden faydalanmıyor. Bizden neden birlik ve beraberlik yok’’ diye seslendi. Yılmaz ise  iktidara geldiklerinde bu sorunu çözeceklerinin sözünü verdi.

Ayrıca yılmaz Ardahan’a yatırım gelmediği sürece göç sorunun çözülmeyeceğini söyleyerek insanlar açlıktan, işsizlikten ve sahipsizlikten göç ettiğini belirti.


09:36, 21.09.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500