Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ATALAY'DAN YALANLAMA GELDİ

ATALAY'DAN YALANLAMA GELDİ

 Fotoğraf

Gazetemize bir açıklama yapan Atalay, “İŞİD tarafından Musul’da bir süre rehin alınan Yılmaz’ın kurtarılmasından hemen sonra geçmiş olsun dileklerimi iletmek için makamdan şahsına ait cep telefonundan arattırdım ama telefona hanımı çıkmış ve, Öztürk Bey’in uyuduğunu, not alıp bize dönecekleri bilgisini aldık. Dönüş olmayınca ‘telefon yoğunluğu olabileceğini’ düşünerek ertesi gün tekrar arattırdım, telefona yine hanımı çıkmış ve Öztürk Bey’in Başbakanlığa çağrıldığını söylemiş, ben de bizzat hanımefendi aracılığıyla geçmiş olsun dileklerimi ilettim o da bize dönüş yapacaklarını söyledi ama olmadı. Aradan bir süre geçtikten sonra her yıl geleneksel olarak Ankara’da icra edilen ‘Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri Açılış Programı’nda Öztürk Bey’le bizzat vicahi olarak görüşüp geçmiş olsun dileklerimi yeniledim. 
Yaşadığı olay ve sonrasındaki telefon trafiğinden atlaması veya hatırlamaması mümkün ama keşke böyle bir iddiada bulunmadan önce o günlerde telefonuna bakan hanımına sorsaydı veya sonrası için hafızasını bir yoklasaydı daha doğru olurdu. 
Aradan bunca zaman geçtikten sonra böyle bir iddiada bulunmanın ‘siyasi bir bağlamı’ olduğunu düşünüyorum”.


04:09, 10.09.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500