Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » SAFFET DÖNEMİ BİTTİ, ATALAY İLE YOLLA DEVAM

SAFFET DÖNEMİ BİTTİ, ATALAY İLE YOLLA DEVAM

 Fotoğraf

Ardahan’da uzun yıllar siyaset yapan eski Milletvekili  Saffet Kaya’ya 7 haziran seçim yenilgisinden sonra en büyük darbe en yakınlarında gelmeye başladı. Başarısız siyasetçinin yaptığı hattalar en yakınınındakileri bile çilede çıkardı. Kaya’ya yakın bir internet sayfasında çıkan haberde Saffet Kaya yerden yere vurulurken, Kaya’yı  siyaset sahnesinde silen çalışkanlığı ve dürüst siyasetiyle halkın gönlünde taht kuaran ‘çağdaş Selahattin-i Eyub-i’ diye nitelendirilen Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan ATALAY’a övgüler yağdırılıyor.

İşte O haberin detayları;

Bir dönem Saffet Kaya’nın en yakın kankası olan, 20 yıl boyunca birlikte siyaset yapan Yücel Aktaş, sitemiz ve gazetemizde Saffet Kaya ile ilgili çıkan habere tepki gösterdi.
Saffet Kaya döneminin kapandığına dikkat çeken Aktaş, “Saffet Kaya’nın Ardahan’da iyisiyle kötüsüyle yapmış olduğu hizmetlere teşekkür ediyor, 7 Haziran 2015 Genel seçimleri sonrasında siyaset defterini kapattığını açıklayan Kaya’nın artık yeni yüzlere daha çok yardımcı olmasını arzuluyoruz” dedi. 

Tefsir Profesörü, ilim ve hizmet adamı Orhan Atalay’a her gün biraz daha sarılıp yanında yer almamız gerektiğini aktaran Aktaş, Türkiye Genelinde var olan Ardahanlı STK’lara da çağrıda bulunarak önümüzdeki Genel seçimlerde Ardahan’da ki siyasetin 2011 Genel Seçimleri gibi sonuçlanması için ciddi çalışmalar gerçekleştirilmesini istedi.

Merkezi Ankara’da bulunan Ardahanlılar Gölbaşı Derneği Başkanı Yücel Aktaş, Prof. Dr. Orhan Atalay’ın AK Parti’de yeniden milletvekili adayı olmasını çok istediklerini ve her türlü desteği vereceklerini açıkladı.

AK Parti ve Ardahan’ın Prof. Dr. Orhan Atalay gibi önemli bir şahsiyete sahip olmasının değerini iyi bilmelidir diyen Aktaş: “Hayatını halkına ve bölgesine adayan, yalan bilmez erdemli bir kişiliği olan, hepimize örnek olan Prof. Dr. Orhan Atalay’ı başkalarıyla kıyaslamamız doğru değildir. Sayın Atalay, bölgemizin sigortasıdır. Çalışkanlığı ve başarılarıyla gururumuz olmuştur” ifadelerini kullandı.
Şener YILMAZ


13:47, 23.08.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500