Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » SGK MÜDÜRÜ AZİZ BOZ’DAN ÇİÇEKLİ İSİM

SGK MÜDÜRÜ AZİZ BOZ’DAN ÇİÇEKLİ İSİM

 Fotoğraf

Ardahan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Aziz Boz, kurum bahçesine ektiği çiçeklerle ‘SGK’ ismini yazdırdı. Ortaya muhteşem bir manzara meydana geldi.

Ardahan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü  Aziz Boz, Ardahan’daki görevine başlar başlamaz SGK Ardahan il şubesinde  olumlu gelişmeler yaşandı. Bunların başında gelen en önemli gelişme ise Müdür Azizi Boz’un yeni İl binasının bahçesine yaptırmış olduğu çevre düzenlemesi dikkat çekiyor.

Aziz Boz’u Gazetemizin ekibi, sabahın erken saatlerinde kurumun temizlik hizmetinde görev yapan çalışanlarla birlikte kurum önündeki bahçe düzenlemesini bizzat kendisi toprağa çiçek tohumu ekerken yakaladık.

Giriş kapısının hemen yanında yer alan çiçeklerle yazılmış SSK yazısı dikkatimizi çekti. Boz, ‘’bir işte hizmet aşkı olmadan bir şeylerin yolunda gitmesi mümkün değildir. değerli Peygamberimizinde yaşamı boyunca çiçek ekmiş çiçeklerle ilgili çok güzel görüşler beyan etmiştir. bizde peygamberimizin çiçeklere bakışından ilham alarak geniş olan bahçemizin her tarafını peygamber çiçekleriyle donatacağız. Sadece bahçemizde değil aynı zamanda bahçemizin hemen önünde geçen Kars-Ardahan karayollunda temiz tutmaya gayret ediyoruz. ‘’şeklinde konuştu.
VATANDAŞ İSE ‘KEŞKE ‘DEDİ
Bu güzel gelişmeleri taktirle karşılayan çevre sakinleri ise ‘’keşke bu tür kurum müdürleri Ardahan’a daha çok gönderilse, ya da diğer mülkü ve idari amirler de Müdür Aziz Boz gibi görevlerini aşkla ve meşkle yapabilseler.’Diye görüş bildirdiler.


03:20, 11.08.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500