Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN’DA DR. NEJAT AKIN İZDİHAMI

ARDAHAN’DA DR. NEJAT AKIN İZDİHAMI

 Fotoğraf

27 YILIK BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ
Dahiliye Uzmanı Dr. Nejat Akın’da randevu almak için  hastalar sabahın erken saatlerinde hasta kabulde kuyruğa giriyorlar.
Hata Dr. Akın sevgisi ve güveni öyle bir boyuta ulaşmış ki bu bölümle alakası olmayan hastalar bile Dr. Akına gidiyorlar. Çoğu zaman bu olumsuz durum tercübeli hocayı zor durumda bırakmaktadır.
Medya ya çıkmayı pek sevmeyen, alçak gönüllülüğüyle bilinen Dr. Akın bu konudaki sorularımıza karşılık mübalağa edilecek bir durumun olmadığını belirti.
Bir dönem Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü görevini de başarıyla yürüten, yıllardır Ardahan'a ve Ardahanlıya hizmet veren, hastalara karşı olan hasssiyeti ile bilinen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nejat Akın 2013 yılında da yılın  Doktoru seçilmişti. Ozamanlarda  Akın'ın yılın Doktoru seçilmesi Ardahan kamuoyunda da büyük memnuniyetle karşılanmıştı.


1989 yılından beri Ardahan ilinde görev yapmakta olan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Nejat Akın personel sıkıntısının had safhada olduğu dönemlerde bile halkın mağdur olmaması için görevini özverili bir şekilde yürütmüştü.
Ardahanlı Doktorların bile kendi memleketlerinde görev yapmak  istemedikleri bilinen bir gerçek iken,
Dr. AKIN, 1988 yılında vatani görevi nedeniyle geldiği Ardahan ilinde, askerlik sonrası  bölgeye ve insanına olan aşkı yüzünde  27 yıldır hizmet etmektedir. Çeşitli dönemlerde idari görevler üstlenmesine karşın hekimlik görevini de devam ettirmiş, özellikle yaşlı ve  garip durumda  olan hastaları  mesai saatleri dışında evlerinde ziyaret ederek moral ve motivasyon vermiş, özelikle bu kutsal göreve yeni başlamış olan meslektaşlarına örnek olmuştur.

Mehmet  Doğu AVAŞAR- Doğu Güneşi


02:24, 01.07.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500