Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » Aktaş’ta İlçelere Teşekkür Ziyareti

Aktaş’ta İlçelere Teşekkür Ziyareti

 Fotoğraf

Halkların Demokratik Partisi Ardahan Milletvekili Dr. Taşkın Aktaş Hanak ve Damal ilçe esnafını ziyaret etti. Ardahan HDP İl ve İlçe yöneticiyle birlikte ilçe esnaflarıyla buluşan Dr. Taşkın Aktaş: ' Bizlere verdiğiniz desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Destekleriniz ben ve partim için büyük bir onur kaynağıdır' dedi.  İlçe esnafları tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Aktaş; Halkın sorunları, Ardahan bölge sorunları halkımızla beraber meclise taşıyacağını söyledi.
Halkın İradesi Meclis'te
HDP Ardahan Milletvekili Dr. Taşkın Aktaş: ' On yıllardır bürokrasi siyasetinden Ardahan  halkı artık kurtulmuştur. Bölge sorunları Ankara'dan çözmeye çalışan siyaset'e Ardahan halkı bu seçimde dur demiştir. Halkın sorunlarını halkımız ile birlikte aşacağımıza inancım tamdır' dedi. Hanak ve Damal ilçe esnaflarının  ağırlıkla  sorduğu soru 'Hükümet ve Koalisyonun'  kiminle olacağıyla ilgi sorulara Aktaş: ' Bizler HDP olarak tüm ezilen ulusların, ezilen sınıfların partisiyiz. HDP'nin iradesi sağlam ve ilkeli bir partidir. Koalisyon ve Hükümet kurulma sürecinde Eş Başkanımız Selahattin Demirtaş'ın da belirttiği gibi bizler Ak Parti ile hiç şekilde koalisyon yapmayız. Diğer muhalefet partilerden gelen koalisyon tekliflerini değerlendirir halkımızın huzuruna sunarız' dedi.
HDP Ardahan Milletvekili Dr. Taşkın Aktaş esnaf ziyaretinden sonra Damal Belediye binasını ziyaret ederek ilçeden ayrıldı.
                                                               
Kaynak: HABER- FOTOĞRAF: ÖZGÜR CAN YOLCU


09:17, 16.06.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500