Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » AHISKA HEYETİ ARDAHAN'DA

AHISKA HEYETİ ARDAHAN'DA

 Fotoğraf

Ahıska Bölge valisi ve beraberindeki heyet Ardahan Valis Ahmet Denizi makamında ziyaret etti.

Ahıskalılarla yapılan toplantıdan Ardahan Belediye Başkanı Faruk KÖKSOY, Vali Yardımcıları Deniz Pişkin, Mummer Aksoy, Posof Belediye Başkanı Cavit Ulgar ve ATSO Başkanı Çetin Demirci’de hazır bulundu. Vali  Ahmet Deniz, gelen heyeti  güler yüzle karşıladı. Görüşmeler basına açık yapıldı.
Vali Deniz yaptığı açıklamada öncelikle Tiflis’te meydana gelen sel felaketiyle ilgili Ahıska bölge Valisi AKAKİ MAÇADZE’ye baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileti. Vali Deniz iki kardeş Şehir olan Ahıska ve Ardahan arasındaki ilişkileri güçlendirmek için özelikle kırsal turizmi geliştirmeyi amaçladıklarını belirti. Vali Maçadze sağlık turizmi, inanç turizmi, kayak turizmi ve diğer alanlarda alt yapı çalışmalarının sürdüğünü yakında  Ahıska bölgesi önemli bir turizm merkezi haline geleceğini belirti. Bu alanda her iki tarafın kaymakamları düzeyinde bir dizi protokol imzalanacağını söyledi.

Valilikten ayrılan heyet daha sonra Yalnızçam Kayak Merkezine doğru hareket etiler.

Şener YILMAZ/Doğu Güneşi


07:57, 16.06.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500