Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » BİR UYANIK İLE BİR SAF ARASINDAKİ FARK!

BİR UYANIK İLE BİR SAF ARASINDAKİ FARK!

 Fotoğraf

Ovacık Belediye Başkanı, Makam odasındaki kapıyı kaldırttı, gelen giden dalıyor içeri, belediye ding onun ahırına döndü. Ardahan Belediye Başkanı ise, Başkanla  görüşmek için üç kapıyı geçmeniz lazım, ancak yine de tipinizi beğenirse sizinle görüşür yoksa ömür billah görüşemezsiniz. 
Ovacık Belediye Başkanı, Hazine alanlarını tarıma açtı belediye olarak ekip biçiyorlar, toplanan mahsul fakir halka pay ediliyor, saf kendi yemiyor.. Üstelik halka balık vererek oy kapma kurnazlığını da bilmiyor, saf halka balık tutmasını öğretiyor. Ardahan Belediyesi canı istediğine sadaka verir gibi çimento, tuğla ve saire veriyor, istemediğine yağmurlu günde su vermiyor. Halk ona muhtaç kalsın diye ellinde geleni yapıyor.
Ovacık Belediye Başkanı,  Ulaşımı ücretsiz yaptı, millet beleşten geziyor. Bir de makam aracını satıp kütüphane açtı, yürüyerek gidip geliyor çok saf bu adam,  vay! Vay! Ardahan Belediye Başkanı, dolmuşların hatırını hayata kırmıyor, ne istiyorsalar veriyor. Makam aracında ise ara sıra alışveriş yaparken inmek zorunda kalıyor garibim.

Ovacık Belediye Başkanı, Halkla tavla okey oynamak, kitap okuma günlerine katılmak, köylünün tarlasını sürmek, ev yapanın evinde amele olarak çalışmak, ağaç dikmek vs. gibi tuhaf tuhaf huyları sahip. Ardahan belediye başkanı ise halkla iç içe olmayı bırak, halk yüzünü görmüyor. Hele eleştiriye hiç tahammüllü yok. Eleştirenleri deftere bir bir yazıyor.’ Görürsünüz siz’ diyor. Belediye Başkanı böyle olmalı işte.. Halkın seviyesine inilirmi canım..

Ovacık Belediye Başkanı, Türkiye'de su sütten daha pahalı iken, o, suyu 0,50 kuruş yapıp ülkedeki en ucuz suyu vatandaşlarına kullandırarak ayıp ediyor valla, Munzur vadisinde kamp alanları kurarak turizme büyük katkısı oldu. Halkla beraber her gün çıkıp çöp topluyor, iyice rezil ediyor kendini.. Böyle belediyecilik olur mu? Belediyecilik Faruk KÖKSOY’un belediyeciliği gibi olur;  Ardahan şehir merkezinin her yerindeki kaynak sular yerkabuğunu delerek halkın hizmetine varmak isterken o, her köşe başında bir çeşme açmak yerine,  üstüne beton dökerek  belediyenin imkanlarını  en iyi şekilde   kullanıyor.. Ardahan’ın su şebekesi çöktüğünde ise vatandaşı günlerce mağdur etme kabiliyetine sahip tek başkan Köksoy, halka rağmen, AK Parti nimetlerinde faydalanarak kırmızı koltukta oturma rekoru kırmaya devam ediyor..

Allah halkımızı böyle siyasetçilerde korusun. Adamın Komünist kısmı beni ilgilendirmiyor ama Allah halkımıza böyle dürüst, çalışkan siyasetçileri nasip etsin.
Böyle uyanıklardansa, böyle saflara raziyiz, siyasi görüşleri ne olursa olsun. Unutulmamalıdır ki bu ülke bu gün ayakta duruyorsa bu safların yüzü suyu hürmetine ayakta duruyor.

Mehmet Doğu AVAŞAR


02:34, 14.06.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500