Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İKİ GÜZEL ADAM!

İKİ GÜZEL ADAM!

 Fotoğraf


İKİ GÜZEL ADAM
Ardahan tercihini barış ve kardeşlikten yana yaptı. Halkların kardeşliği kazandı. Kin, nefret ve şov siyaseti tarihin kirli sayfalarında yerini aldı. Savaş kaybetti. Barış kazandı.
İki güzel adam Taşkın Aktaş ve Orhan Atalay iki vekil de toplumda saygın bir yer edinmiş. Bana  göre iki mümtaz insan. Bu iki dürüst, kişilikli , çalışkan ve ter temiz bir geçmişi olan  vekillerin Ardahan’ı temsil edeceğine her Ardahanlı gibi bende bir gazeteci olarak ve bir Ardahanlı olarak gurur duydum.
Atalay’da, Aktaş’ta seçim kampanyaları boyunca rakiplerini bile içitmediler. Temiz, ilkeli ve ahlaklı bir siyaset güttüler. Diğer adayların tüm kirli ve mesnetsiz politikalarına karşı hiçbir zaman terbiyelerini bozmadılar.
Halkın aklıyla adeta alay eden baba dostları, adamın ölmüş babasına baban nasıl iyimindir söylemleriyle samimiyetsize, pervasızca kendini bir şey sananlar halk gereken en ağır dersi verdi. Öte yanda Ardahan’da doğalgazın yandığında bile haberi olmayan ancak 3 dönemdir Ardahan’ın başına bela olan, ahırlarda tezek kalmadı meclise götüren, makarnanın samandan daha pahalı olduğunu idrak edemeyen, halkın  eline makarna tutuşturarak hayvanlara makarna yediren,’ saman pahalıdır, millet makarna yediriyor malına’ algısını yaratmaya çalışan sözüm ona milletvekillerini bu halk öyle bir ders verdi ki inşallah bir daha Ardahan’a galipte  bu halkın başına bela olmazlar. Şimdi  yüzleri kızarmadan basın önüne  çıkıp ta ben kaybetmedim Ardahan kaybetti demeleri ne kadar acınacak bir durumda olduklarını gösteriyor.
Bu halk hatırşinas bir halktır. Beraberce büyük insanlığı inşa etti.  Aktaş ve Atalay’a yeşil ışık yakmıştır. Diğerlerin suratına kapıları kapatmıştır. Biz bu görüşümüzü seçim süreci boyunca dile getirdik, bu adayı hep destekledik çünkü memleketimizi ve Türkiye’yi  seviyoruz.
Allaha şükür savunduğumuz iki adayımızda meclise gidiyor tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.


07:24, 08.06.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500