Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » ARDAHAN’DA SEÇİMİN GALİBİ HDP

ARDAHAN’DA SEÇİMİN GALİBİ HDP

 Fotoğraf

Biz Doğu Güneşi Gazetesi olarak Ardahan’da  seçimin galibi HDP ve Ak parti olacaktır diye manşet ler atarken sosyal medyanın elit kesiminde yalan haber yapmakla suçlanmıştık. Biz hiçbir zaman halka rağmen gazetecilik yapmadık. Diğer bazı gazeteler gibi para karşılığında haber yapmadık. Dibe vurmuş bazı adayları dev olarak halka yutturmaya çalışmadık. Halkın duygularına tercüman olduk. Tarafsızlığımızı hep koruduk, halkımızın yanında, onlara ve kamuoyuna doğru, ilkeli haberler yapmaya gayret etik. Bu gün Ardahan’da çıkan seçim sonucunun da bunun bir kanıtı olarak gösterilebilir. Hdp çok profesyonel bir kampanya yürüttüğü için il ve ilçe örgütlerini eleştirmedik. Ancak ak parti il ve ilçe örgütlerine sızan bazı yöneticileri işaret ettik ve dediğimizde çıktı.  Ak  partili vekillere çalışmadığını, partiye sızmaların olduğunu hep vurguladık. Tek başına kalan Yusuf Demirci ve Prof. Dr. Orhan Atalayın nasıl zor bir kampanya yürüttüğüne bizzat şahit olduk. R. T. Erdoğan’ız bir ak partinin başarılı olamayacağını  da şahit olduk. Erdoğan  ne kadar cumhurbaşkanı olarak ak partiyi desteklese de bu halktan bir karşılık bulamadı. Türkiye’de bir lider sultası var lidersiz bu iş olmaz.
Ahmet Davutoğlu iyi bir dışişleri bakanıydı ancak hiçbir zaman iyi bir başbakan olamadı.  Seçim sonucu bunu gösterdi.
CHP DOĞUDAKİ SON KALESİNİ KAYBETTİ
CHP halka 3 dönem Ensar öğüttü dayattı halk eyvallah dedi. Ancak bu son seçimdeki dayatma bardağı taşıran son damla oldu. Ensar öğüt gibi yeteneksiz bir siyasetçinin CHP’ye verdiği zararı görmeyen CHP yönetimi kalesi konumundaki Ardahan’ı da  HDP’ye kaptırdı. Bu CHP’nin doğudaki son kalesiydi.  ‘Ensar öğüt, Kılıçdaroğlu peygamber soyundadır.’ Diyerek vekillik uğruna  bunu söylediğini halk anladı. Ama kılıçdaroğlu bu tuzağa düşerek anlamadı. Kendisine yaranamaya çalışan   öğüttü vekil adayı olarak göstererek tarihi bir hata daha yaptı ve doğudaki son kalesini  de kaybetti. Kılıçdaroğlu bizim gazetemizi ve sitemize bir göz atsaydı ve bizim uyarılarımıza kulak assaydı belki de doğudaki son kalesi Ardahan’ı kaybetmezdi.


11:36, 07.06.2015

Haber Fotoğrafları


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500