Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Haberler » İKİ BAKAN ARDAHAN'DA!

İKİ BAKAN ARDAHAN'DA!

 Fotoğraf

Genel seçim çalışmaları kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, Eski İçişleri Bakanı ve Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Efkan Ala, Ak Parti Ardahan milletvekili Adayları Orhan Atalay, Yunus Baydar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Ak Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci ve çok sayıda Partililer, Seçim çalışmaları kapsamında Ardahan Şehir merkezinde esnafları ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrası Basına açıklama yapan,Eski İçişleri Bakanı ve Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Efkan Ala: '' Seçim çalışması çok güzel bir süreçtte devam ediyor. Bizde seçimlerin huzur ve kardeşlik ortamında devam  etmesi ne gerekiyorsa onu yapacağız. seçim atmosferi çok güzel. insanların istikrara olan güvencileri tam. hayvancılık  buranın potansiyelidir bunu geliştirmek için ellimizden geleni yapacağız. Üniversite buranın ekonomisine önemli bir katkı sağlayacaktır.

Vatandaşlarımızla seçim değerlendirmesi yaptık ve onları ziyaret ettik, bir arada olduk. Hem Ülkemizin geldiği noktayı hem de hedeflerimizi bir araya getirip tartıştık, konuştuk. Seçim atmosferi, gayet güzel bir ortam var. İnsanlar önümüzdeki dönemin daha iyi olacağına inançlarını yinelediler. Bunu istikrara olan güvenini ortaya koyuyorlar. İstikrarın Türkiye’ye kazandırdıklarını çok iyi biliyoruz, yaşıyoruz. Şimdi burada Üniversitemiz var, 5 bine yakın öğrencimiz var, bölünmüş yollarımız, potansiyel hayvancılık bunu daha da geliştireceğiz, geliştirmek için bütünleşmiş bir sistem oluşturacağız, havza bazında çalışmalar yapıyoruz. Türkiye’nin hedefleriyle Ardahan’ın hedeflerini buluşturup yolumuza devam ediyoruz'' dedi.


10:20, 30.05.2015


Haber Yorumları

DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500