Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » Duyurular » BİR KİTAPTA SİZDEN!

BİR KİTAPTA SİZDEN!

Bu önemli kampanyayı, önemli gördüğümüz Ardahanın bir lisesinin kütüphanesine kitap temin etmek amacıyla  düzenledik. Tüm halkımızı bu ulvi göreve davet ediyoruz.

Ne acı bir durumdur ki Ardahan’da eğitim ve öğretim sonda eksi konumdan dereceye girerken, kimse bu dramatik tablonun Ardahan’ımıza yakışmadığını dile getirmiyor. Bu mağduriyeti gidermek için Doğu Güneşi Gazetesi olarak okullarımızın başta kütüphanelerini zenginleştirmek bağlamından ilkin örnek bir okulumuzun yurdunda ki kütüphaneye kitap kampanyası başlatık tüm halkımıza duyurulur.
Ardahan’da örnek iki okul tespit ettik biri Fen lisesi, diğeri Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi.. Her iki okulda donanımlı ve vizyonlu idareciler tarafında yönetiliyor. Ancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda bir eksik dışında her şey dört dörtlük diyebiliriz. Pansiyon adeta 5 yıldızlı bir otel bir öğrencinin rahat etmesi için her şey düşünülmüş. Sadece kütüphanesi biraz zayıf durumda. Bu yüzden doğu güneşi gazetesi olarak bir kampanya düzenledik tüm Türkiye çapında kitap topluyoruz. Duyarlı her vatandaşı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz. Sesimizin ulaştığı her noktaya, tıpkı güneşin ışıkları gibi, sırf geleceğimizi aydınlatmak için, geleceğimiz olan çocuklarımız cahil kalmasın diye, bağışlanan her kitabı okusunlar diye, okuyup ta doğru yolu kendileri bulsunlar diye, kendi ayakları üstünde dursunlar diye velhasıl beyinleri yıkanmasın diye, bu büyük kampanyayı başlatıyoruz.
Unutmayalım ki, eğitim güneştir, cehalet ise  karanlık, eğitim  bahar- yazdır, çimenli, çiçekli  bir mevsim, cehalet karakıştır,  kar, tipi, boran.. duyarlı her  Türkiye insanını  ülkemizin sınır bekçisi Ardahan’ımızın örnek bir okuluna kitap yardımına çağırıyoruz.
Kitap gelecektir gençlerin geleceğini elinden almayın sizde bir kitap yollayın geleceklerine katkıda bulunun...
Yeni nesil için bir mumda sen yak senin ışığınla aydınlansınlar umut ettiler umut oL hadii durmaa bir kitapda sen yolla
Oku Okut Bilinçli Topluma Ortak Ol.
Onlar da okusun
Eski kitaplarınıza anlam kazandırmak isterseniz bize verin.
kitaplar yanarak değil okuyarak aydınlatır...kitap gelecektir gençlerin geleceğini elinden almayın sizde bir kitap yollayın geleceklerine katkıda bulunun...

Sizin de artık "ARMAĞANINIZ KİTAP OLSUN". Her kitap hedefe giden bir adımdır.
Okulumuzun Yurdundaki kütüphanemizi zenginleştirmek, yürütülen kitap okuma çalışmasına destek sağlamak, öğrencilerimizin hayal dünyasının geliştirmek ve başarılarını artırmak amacıyla kitap toplama kampanyası başlattık.
kitapları yakmayın..bize verin
atıcak bi yeriniz yoksa..biz alırız
kitaplar tarihi eser kapsamındadır tarıhını yakıp yok etme. Yeni nesil için bir mumda sen yak senin ışığınla aydınlansınlar umut ettiler umut oL hadii durma, bir kitapda sen yolla
Kitabın eğitim merdivenine basamak olsun.
-Okumak için kitap gerekir.
Sizin de artık "Armağanınınz Kitap Olsun" sloganı ile başlatılan kampanyaya herkesten destek bekliyoruz.


08.10.2014
DOĞU GÜNEŞİ GAZETESİ ARDAHAN'DA GÜNLÜK YAYIN YAPAN MÜSTAKİL VE SİYASİ BİR GAZETEDİR. İLETİŞİM; SAHİBİ VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ MEMET AVŞAR; 05414757500